Filters
-
Recept
Paasnestjes
Met Pasen pareltjes voorschotelen? Maak dan paasnestjes. Vlecht deegslierten in elkaar, spreid een bedje van banketbakkersroom, en werk af met enkele chocolade-eitjes. Heel leuk om samen met de kinderen te knutselen en bakken. En bijna te mooi om op te et
45 - 60 minuten
5 Aantal personen
Medium
-
Recept
Worstenbroodjes
Het lekkerste worstenbroodje? Dat maak je niet met bladerdeeg, maar met een luchtig en zacht gistdeeg. Zoals in dit recept. Bestrooi ze voor de finishing touch met knapperige sesamzaadjes.
45 - 60 minuten
8 Aantal personen
Medium
-
Recept
Broodpudding
Broodpudding: dé klassieker in België en Nederland. Het recept is dan ook een klein wonder: met wat oud brood en rozijntjes tover je een heerlijk tussendoortje op tafel. Nét zoals mama het vroeger maakte. Smakelijk!
15 - 30 minuten
1 Aantal personen
Gemakkelijk
-
Recept
Zachte speculaaskoeken
Serveer deze zachte speculaaskoeken bij een heerlijke kop koffie. Met een handvol amandelschilfers in het deeg geef je ze nog een extra fijne toets mee.
30 - 45 minuten
12 Aantal personen
Gemakkelijk
-
Recept
Sandwiches
Sandwiches zijn echte klassiekers in de broodmand. De malse broodjes vallen bij iedereen in de smaak en zijn perfect om op elk moment van de dag van te genieten. Met onze mix voor luxebrood tover je de heerlijkste sandwiches op tafel. Resultaat: lekker ma
15 - 30 minuten
Aantal personen
Gemakkelijk
-
Recept
Truffeltaart
Krijg je hoog bezoek? Pak dan uit met een koninklijke truffeltaart. Een luchtige biscuit met verleidelijke chocoladevulling, en een mantel van knapperige chocolade. Deze taart moet even opstijven in de koelkast, maar is het wachten meer dan waard. Wedden
45 - 60 minuten
1 Aantal personen
Moeilijk
-
Recept
Driekoningentaart
Driekoningen vieren zoals het hoort? Snijd deze driekoningentaart in evenveel stukken als er tafelgenoten zijn. De jongste kruipt onder tafel en roept telkens af wie het volgende stuk krijgt. Wie de boon op zijn bord vindt, is voor één dag koning.
15 - 30 minuten
1 Aantal personen
Medium
-
Recept
Notenkarameltaart
Noten en karamel? Het perfecte huwelijk. Zeker als je die karamel zelf klaarmaakt en het geheel serveert op een krokante bodem van kruimeldeeg. Dan nog een laagje gesmolten chocolade erover: absoluut onweerstaanbaar!
30 - 45 minuten
8 Aantal personen
Medium
-
Recept
Kerststronk
Eindejaarsfeesten vragen om feestelijke desserts. Een kerstronk is hierbij hét perfecte dessert om te serveren aan jouw gasten. Laat je inspireren door dit recept en maak zo je eigen kerststronk. Versier de luchtige biscuit met frangipanesmaak met een dik
30 - 45 minuten
1 Aantal personen
Moeilijk
-
Recept
Luchtige kersttaart met citroen
Een beetje uitgekeken op de traditionele buche? Probeer deze heerlijk luchtige kerstbiscuit met verfrissende citroenmousse. Laat je creativiteit de vrije loop en versier je taart met de mooiste kerstfiguurtjes.
> 60 minuten
8 Aantal personen
Medium
-
Recept
Appelroosjes
‘Ik geef je een appelroosje m’n roosje. Ik geef je een appelroosje elke dag.’ Dat zouden wij ook wel willen want deze kunstige gebakjes zijn overheerlijk. Met onder andere bladerdeeg en appelschijfjes vorm je mooie appelroosjes die niet alleen mooi zijn o
15 - 30 minuten
12 Aantal personen
Gemakkelijk
-
Recept
Opgerolde kerststronk
Doe eens gek en rol je klassieke kerststronk eens op, zo krijg je een leuke variatie op de traditionele versie. Deze opgerolde kerststronk is sneeuwwit en heeft een laag luchtige crème au beurre, witte chocolade en abrikozen. De perfecte afsluiter van een
> 60 minuten
1 Aantal personen
Moeilijk