Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Stoom je gazon klaar voor kalk en een groeispurt. Welkom bij aveve.be voor ons assortiment verticuteermachines of gazonbeluchters. Verlucht en verzorg je gazon met onze verticuteermachines.

Alle resultaten (2)

Sort By
Filters

Makkelijk verticuteren

Een verticuteermachine is een handige tool om je gazon gezond en mooi te houden. Het is een machine die de viltlaag, dood gras en ander organisch materiaal uit je grasmat verwijdert, zodat lucht, water en voedingsstoffen weer goed door kunnen dringen tot de wortels van het gras. Zo voorkom je dat je gazon verstikt raakt en er lelijk uit gaat zien.

Wat is een elektrische verticuteermachine?

Een elektrische verticuteermachine werkt op stroom en is daarmee makkelijk te bedienen. Je hoeft niet zelf te duwen, zoals bij een handmatige verticuteermachine, waardoor het minder vermoeiend is om het hele gazon te verticuteren.

Wat zijn de voordelen van een verticuteermachine?

Een verticuteermachine werkt door messen in de grasmat te steken en deze omhoog te trekken. Dit proces wordt verticuteren genoemd en is essentieel voor een gezond gazon. Het gebruik van een verticuteermachine is niet alleen goed voor de gezondheid van je gazon, het zorgt ook voor een mooiere uitstraling. Het gras zal er na het verticuteren weer frisser en groener uitzien. Bovendien voorkomt het dat er kale plekken ontstaan, wat vaak het gevolg is van verstikking van het gras.

Kortom, een (elektrische) verticuteermachine is een onmisbare tool voor iedereen die een mooi en gezond gazon wil hebben. Het zorgt ervoor dat je grasmat er fris en groen uitziet en voorkomt dat er kale plekken ontstaan. Met een regelmatig gebruik van een verticuteermachine houd je je gazon in topconditie. Bij Aveve helpen we jou op weg en bieden we verschillende soorten aan van bijvoorbeeld Stihl.