Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Hier groeit plezier…

Plezier is …  

Genieten van geven en krijgen. Huisdieren verwennen en gezelschap krijgen.Leven met je handen in de aarde. Zaaien om te oogsten. Oogsten om te proeven. Proeven om te genieten. Zelf cake bakken en er complimenten over krijgen. Het is lekker leven. 

Bij Aveve hebben we alles in huis om dat plezier te laten groeien en wij helpen je met veel plezier verder! 

Onze essentie 

Als je samen geniet van vers gegrilde courgettes, weet je dat een moestuin een briljante investering is. Net zoals de winnende combinatie van een pas gemaaid gazon, twee ligstoelen, huisgemaakte ijsthee en eindelijk tijd voor dat ene boek dat al twee jaar op je koffietafel ligt weg te kwijnen onder het juk van files en kantoordagen.  

Het is de luxe om de agenda in je smartphone te laten voor wat hij is en om vooral te leven op het ritme van de seizoenen en het lekkers dat ze ons elke maand opnieuw voorschotelen. Laat de moestuin je menu samenstellen, niet de supermarkt. Haal die aardappelen en kolen niet van het schap maar gewoon uit de grond. Het bewijs dat kerstomaten aan een struik groeien en niet in een kartonnen doosje liggen, is even onweerlegbaar als onverstaanbaar. 

Leef binnen zoals je buiten leeft. Leef samen in een groen huis vol kamerplanten. Of in de stad. Kweek je groenten op je balkon. Tegen je gevel. Op je dak of in een verticale tuin. Want een moestuin heeft niet veel nodig om te floreren.  

Geniet van het plezier van geven en krijgen. Van huisdieren verwennen en gezelschap krijgen. Van kippen verzorgen en verse eieren krijgen. Van er cake mee bakken en complimenten krijgen. Je weet dat een brood geen verbeteraars nodig heeft. Alleen de liefde van de bakker volstaat. Dát en twee handen die kneden met alles wat de natuur te bieden heeft. Zo kort kan de keten zijn: jij en je gezin, jullie handen en jullie tuin. 

Aveve doet er alles aan om jullie te helpen genieten. Vertel ons waar jullie goesting in hebben en wij helpen je met raad, daad en een assortiment waarvoor het woord “divers” werd uitgevonden. Want plezier laten groeien vraagt om het juiste gereedschap, geschikte planten, alle denkbare zaden en peulen en alles voor huis-en neerhofdieren. En natuurlijk de ervaring en het advies van onze mensen die bewijzen dat “plezier” ook mooi te combineren is met “werk”. 

Waarvoor we staan  

Aveve is gespecialiseerd in alles voor tuin, dier en thuisbakken. We helpen onze klanten met kwaliteitsproducten, praktische tips en goede raad om ze plezier te laten beleven. 

Altijd in de buurt 

Plezier beleven kan al om de hoek. Kom dus gerust eens langs in één van onze Aveve winkels om onze kwaliteitsproducten te ontdekken of plan een fijn belevingsmoment in bij jouw lokale Aveve. Met ons ruim netwerk aan winkels hoef je je niet zo ver te verplaatsen.

Vind hier je favoriete winkel.

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met