Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Hier groeit een mooier morgen

Plezier is leven met je handen in de aarde. Zaaien om te zien groeien, oogsten om te proeven. Plezier is je dieren verwennen en er liefde voor terugkrijgen. Plezier is koken met producten uit eigen tuin of van de boer achter de hoek. Maar plezier is veel meer dan wat je vandaag doet.

Wie een plantje in de grond steekt, gelooft in morgen. Die gedachte omarmen we bij Aveve. Meer nog, we handelen ernaar. Zo willen we dat ook jouw kinderen en kleinkinderen plezier beleven aan hun tuin, dieren en aan al dat lekkers van bij ons. Aan de hand van een heleboel initiatieven en innovaties maken we het jou mogelijk mee te werken aan een mooier morgen. Ja, ook dat is plezier.

Achter de schermen groeit er nog veel meer

Bij Aveve helpen we jou om duurzame keuzes makkelijk en plezant te maken. Maar ook achter de schermen zijn we continue op zoek naar groene, propere en betere oplossingen. Zo stralen heel wat van onze winkels en gebouwen met zonnepanelen op het dak. Tegelijkertijd besparen we water en elektriciteit dankzij innovaties in onze productieprocessen.

Via ons moederbedrijf Arvesta moedigen we boeren en tuinders aan om hun duurzame acties te versnellen en te vergroten. En door grondstoffen voor meer dan de helft over het water te transporteren, halen we een heleboel vrachtwagens van de Belgische wegen en verlagen we onze CO2-uitstoot.

Of er nog ruimte is voor verbetering? Absoluut. Bij Aveve hebben we de ambitie om elke dag te groeien, om verder te werken aan een mooier morgen. Groei je mee?

Hier groeit een mooier morgen Hier groeit plezier Aveve

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met