Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Een robotmaaier kopen: vraag je offerte op maat

Een robotmaaier houdt je gazon piekfijn in orde zonder dat je ernaar moet omkijken. Hij maait wanneer jij dat wil. Daardoor staat je gras nooit te lang. En je hebt zelf tijd voor andere zaken.

Waarom een robotmaaier kopen bij Aveve?


  1. Een robotmaaier kopen bij Aveve is een verstandige keuze, want onze servicewinkel biedt je een totaalpakket aan: Je krijgt in de winkel alle nodige uitleg over de verschillende robotmaaiers.
  2. Een expert komt in je tuin kijken om na te gaan welke grasrobot het meest geschikt is. Hij legt uit wat de mogelijkheden zijn en waar er eventueel aanpassingen nodig zijn op het terrein. Hij bepaalt ook de ideale plaats voor het laadstation, rekening houdend met de elektriciteitsvoorziening.
  3. Heb je je keuze gemaakt, dan komt het serviceteam je robotmaaier installeren. Ze plaatsen het laadstation en programmeren de robot.
  4. Service na verkoop is inbegrepen. Kleine probleempjes lossen we snel op.

Servicewinkels robotmaaiers

Heb je een grote of een kleine tuin: bij Aveve vind je zeker en vast een robotmaaier die bij je past. Een goede robotmaaier kopen is een investering. Daarom bekijkt onze servicewinkel samen met jou welke robotmaaier geknipt is voor jou. Je krijgt vervolgens een offerte op maat voor de perfecte installatie bij je thuis. Vanzelfsprekend kun je ook voor service na verkoop terecht bij je servicewinkel voor robotmaaiers.

Vraag een offerte aan via het contactformulier van de deelnemende servicewinkels:

Aveve Brustem Aveve Herentals Aveve Knokke-Heist Aveve Oostmalle Aveve Riemst Aveve Sint-Genesius-Rode Aveve Zottegem

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met