Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

AVEVE

ZOTTEGEM

Wassenhovestraat (Leeuwergem) 26, 9620 Zottegem 09 360 16 44 lapage.marc@aveve.be

Openingsuren

Maandag 13:30 - 18:30
Dinsdag 09:00 - 18:30
Woensdag 09:00 - 18:30
Donderdag 09:00 - 18:30
Vrijdag 09:00 - 18:30
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag Gesloten

Naast de algemene service beschikt deze winkel over volgende diensten:

  • Duivenspeciaalzaak
  • BBQ
  • Gasflessen
  • Serres (specialist)
  • Robotmaaiers (specialist)
  • Wassen van paardendekens
  • Levende dieren - Kippen
  • Losse schors
  • Brandhout

Aveve_winkel_Zottegem_outdoor
Aveve_winkel_Zottegem_interior1
Aveve_winkel_Zottegem_interior2
Aveve_winkel_Zottegem_interior3

Aveve tuincentrum Zottegem & dierenwinkel Zottegem

Op zoek naar een Aveve in Zottegem? Breng een bezoek aan Aveve tuincentrum Zottegem & Aveve dierenwinkel Zottegem. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder en inspireren je met onze uitgebreide selectie aan producten. Aveve dierenwinkel Zottegem en Aveve tuincentrum Zottegem bieden alles wat je nodig hebt voor tuinieren en huisdieren in één handige locatie.

Onze dierenwinkel Zottegem is niet alleen gemakkelijk bereikbaar, maar ook goed gevuld met een gevarieerd assortiment producten. Of je nu op zoek bent naar de beste meststoffen voor jouw tuin, voeding voor jouw huisdier, of advies over welke planten het meest geschikt zijn voor jouw omgeving, onze ervaren medewerkers in onze dierenwinkel Zottegem en ons tuincentrum Zottegem staan altijd voor je klaar. We nemen de tijd om je professioneel advies en begeleiding te bieden, zodat je met vertrouwen jouw aankopen kunt doen.

Aveve tuincentrum Zottegem is een waar paradijs voor tuinliefhebbers. Van zaden en tuingereedschap tot meststoffen en bestrijdingsmiddelen, we hebben alles wat je nodig hebt om je buitenruimte om te toveren tot een rustgevende oase. Onze deskundige medewerkers in tuincentrum Zottegem kunnen je helpen bij het selecteren van de juiste planten voor jouw tuin, en we bieden een ruime keuze aan producten om je tuin gezond en weelderig te houden.

Voor huisdierbezitters is onze dierenwinkel Zottegem een waar genoegen. Een huisdier is zoals een familielid, en daarom hebben we een uitgebreide selectie van hoogwaardige dierenvoeding, snacks en verzorgingsproducten in onze dierenwinkel Zottegem.

Als je in Zottegem woont, is er voldoende parkeergelegenheid bij onze dierenwinkel Zottegem en tuincentrum Zottegem. Verder zijn onze Aveve dierenwinkel Zottegem en Aveve tuincentrum Zottegem meer dan winkels; ze zijn een bron van kennis en ondersteuning voor iedereen die gepassioneerd is over tuinieren en huisdieren. Bezoek onze dierenwinkel Zottegem en ons tuincentrum Zottegem en ervaar zelf hoe wij je begeleiden van A tot Z voor jouw behoeften. We staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij het realiseren van jouw tuin- en huisdierdromen.

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met