Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Wil je je tuin, gazon of oprit netjes afsluiten? Dan heb je een tuinpoortje of tuindeur nodig. We helpen je verder met kwaliteitsvol materiaal in verschillende vormen, maten en kleuren.

Alle resultaten (1)

Sort By
Filters

Sluit je tuin, gazon of oprit netjes af met een tuinpoort

Een tuin is een uitbreiding van je huis en een plaats om te ontspannen en te genieten van de natuur. Een belangrijk onderdeel van elke tuin is de tuinpoort. Je sluit er makkelijk je tuin, gazon of oprit netjes mee af.

Welke tuinpoort is een goede keuze?

Er zijn veel verschillende soorten tuinpoorten op de markt, maar een houten tuinpoort is een populaire keuze. Hout is niet alleen stijlvol, maar het is ook duurzaam en past perfect bij de natuurlijke omgeving van de tuin. Bovendien is hout gemakkelijk te bewerken en te verven in elke kleur die je wenst.

Een houten tuinpoort kan op verschillende manieren worden ontworpen. Van traditionele houten poorten tot moderne en minimalistische stijlen, er is voor elke smaak en elke tuinstijl een geschikte tuinpoort. We hebben bijvoorbeeld een houten tuinpoort gemaakt van een stevig houten frame uit kastanje.

Een tuinpoort is dus een onmisbaar onderdeel van elke tuin. Het is niet alleen praktisch, het geeft ook een extra stijlvolle touch aan jouw tuin. Een houten tuinpoort is een populaire keuze vanwege zijn duurzaamheid en stijlvolle uitstraling. Bij Aveve helpen we jou op weg en bieden we een houten tuinpoort aan van het merk Van Swaay.

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met