Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Leveren & afhalen

Of je nu vragen hebt over de verzendkosten, waar en hoe je bestelling geleverd wordt of wanneer je het pakketje kan afhalen ontdek je hier.

Leveren & afhalen

Leveren

Levert Aveve.be aan huis?

Ja. Wanneer je online een bestelling plaatst, kan je kiezen tussen thuislevering door onze logistieke partner of afhaling in een Aveve-winkel. Wij leveren in België. De Click&Collect optie is enkel beschikbaar voor bestellingen vanaf 25 euro.

Waarom is de optie Click&Collect niet beschikbaar?

Niet alle producten zijn beschikbaar voor levering via Click&Collect. Er zal een pop-up berichtje verschijnen wanneer je zo'n product wenst te bestellen. De Click&Collect optie is enkel beschikbaar voor bestellingen vanaf 25 euro.

Kan ik zelf een leverdag kiezen?

Wanneer onze logistieke partner je pakje ontvangt voor levering, ontvang je van hen een e-mail met een track&trace code om je pakje te volgen of om het leveringsadres of tijdstip te wijzigen.

Waar kan ik mijn online bestelling laten leveren?

Bij je thuis, op kantoor, ... je kiest zelf waar je je bestelling wilt laten leveren. Er wordt vandaag geleverd in België. Je kan je pakje ook laten leveren in een Aveve winkel naar keuze.

Hoeveel verzendkosten betaal ik?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het leveradres, de grootte en het gewicht van je pakket. Je vindt een detail in de tabel hieronder. Maximum gewicht voor thuislevering = 1001 kg. De afgebeelde prijzen zijn Belgische prijzen inclusief een Belgisch btw-percentage.

Bestellingen

Thuislevering

Click & Collect (*)

Kleine bestellingen 0 - 29kg

Gratis bij aankopen vanaf €49,- (€4,95 bij aankopen minder dan €49,-)

Gratis bij aankopen vanaf €25,-

Grote bestellingen 29 - 59kg

Gratis bij aankopen vanaf €49,- (€9,95 bij aankopen minder dan €49,-)

Gratis bij aankopen vanaf €25,-

Zware bestellingen 59 - 89kg

€ 14,95

X

Omvangrijk pakket > 150cm & < 29kg

€ 19,00

X

Palletverzending tot 499kg > 89kg tot max. 499kg of > 150cm & > 29kg

€ 49,00

X

Palletverzending > 499 kg tot max. 1001kg

€ 79,00

X

Binnen 1-3 werkdagen bezorgd in België

Binnen 1-3 werkdagen af te halen in de gekozen Aveve Winkel

(*) niet alle producten zijn beschikbaar in de optie Click & Collect

Maximum gewicht voor thuislevering = 1001 kg 

Wat als ik niet thuis ben?

Niet thuis? Open de app van onze logistieke partner en kies een andere leveringsplaats. Als je dit niet kunt wijzigen, gaat je pakje meestal naar de buren, het dichtstbijzijnde postkantoor of een pakjespunt in je buurt.

Wat bij leveringsproblemen?

Wanneer je pakje hinder ondervindt bij de levering, brengt onze logistieke partner je op de hoogte. Je kan de status controleren via de track and trace code. Deze ontvang je via mail wanneer logistieke partner je pakket klaarmaakt voor levering. Geraakt je probleem via deze weg niet opgelost, aarzel dan niet beroep te doen op onze klantendienst via het contactformulier.

Je vraag niet gevonden?

Kan je het antwoord op je vraag niet in onze FAQ vinden? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren, we helpen je met plezier verder.

Contacteer ons

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met