All-in broodmix Maya briochebrood 2.4 kg
- Rijk aan vezels
- Enkel water en boter toevoegen
- Voor zes broden
Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Alles over product
Bereidingswijze
Meet nauwkeurig 400 g All-in-mix, 65 g boter en 240 ml water af. Kneed 20 minuten tot een soepel deeg met de hand of met een broodmachine. Of kneed 10 minuten met een keukenrobot. Dek het deeg af met huishoudfolie. Laat 40 minuten rijzen op kamertemperatuur. Druk het deeg plat met de handen en geef het de vorm die je wil. Leg het in een ingevette bakvorm of op een bakplaat. Dek het deeg opnieuw af en laat rijzen op kamertemperatuur tot het volume verdubbeld is (ongeveer 40 minuten). Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak het brood 25 à 30 minuten op 220 °C. Haal het uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.
Bewaaradvies
Koel (max. 20 °C) en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Omschrijving
Met deze makkelijke All-in broodmix maak je het enige echte Maya De Bij briochebrood. Gemakkelijk, gezond en overheerlijk!
Kenmerken
Laat ons weten wat je van dit product vindt!
Gerelateerde artikels
Actie geldig van tot en met