Bakmix voor bananenbrood 400 g
- Met stukjes walnoot
- Voor één bananenbrood van 25 cm
- Enkel bananen, eieren en boter toevoegen
Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.
Alles over product
Omschrijving
Met deze bakmix maak je heerlijk lichtzoet bananenbrood. Makkelijk om te maken en superlekker!
Bereidingswijze
BEREIDING MET DE HAND 400 g mix 2 eieren 100 g boter 3 zeer rijpe bananen (360 g) Cakevorm 25 cm Verwarm de oven voor op 170 °C. Pureer de bananen met een staafmixer en roer de boter mals. Voeg de mix, eieren en gepureerde bananen bij de boter en mix het geheel 3 minuten met een handmixer. Vet een cakevorm van 25 cm in en giet het deeg hierin. Bak 70 minuten op 170 °C. Ontvorm het bananenbrood zo snel mogelijk en laat afkoelen op een rooster.
Bewaaradvies
Bij voorkeur koel (max. 20 °C) en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik!
Legale info
Kan sporen bevatten van andere glutenbevattende granen, soja, ei, melk, sesamzaad, lupinen en andere noten.
Kenmerken
Laat ons weten wat je van dit product vindt!
Gerelateerde artikels
Actie geldig van tot en met