Bakmix voor chocolate biscuit 1 kg
Bakmix voor chocolate biscuit 1 kg
Bakmix voor chocolate biscuit 1 kg
- Voor luchtige sponge cake met Belgische chocolade
- Makkelijk te decoreren
- Alleen eieren en water toevoegen meer lezen
Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek en koop het product in je dichtstbijzijnde Aveve-winkel.
Bezorgd binnen 1 tot 3 werkdagen
Retailer of the Year 2023-2024
Gratis verzending vanaf € 49
Geniet van alle voordelen via MyAveve
Alles over product
Omschrijving
Met deze Aveve-mix bak je luchtige chocolade sponge cake met platte bovenkant. Makkelijk om te decoreren met suikerpasta of marsepein. De mix bevat Belgische chocolade. Voeg enkel water en eieren toe aan de bloem en je gebak is in no-time klaar.
Ingrediënten
Ingrediënten: suiker, tarwezetmeel, tarwebloem, 9% chocoladepoeder (cacaomassa, suiker, mager cacaopoeder), glucosestroop, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met melkzuur en mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met azijnzuur, magermelkpoeder, 2,2% cacaopoeder, rijsmiddelen: glucono-delta-lacton, natriumcarbonaten en calciumfosfaten, weipoeder, aroma, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, emulgator: xanthaan, tarwemoutmeel, meelverbeteraars: ascorbinezuur en enzymen.
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 150 °C.
Voeg alle ingrediënten samen en klop het geheel 10 minuten op de hoogste snelheid tot een luchtig beslag.
Vet de bakvorm in en vul met het beslag.
Bak de biscuit 10 minuten op 150 °C.
Verhoog de temperatuur tot 170 °C en laat nog 20 à 25 minuten bakken.
Voedingswaarde
Per 100 g: Energie 1589 kj;Kilocalorieën 376 kcal;Vetten 4,5 g waarvan verzadigde vetten 3,1 g;Koolhydraten 77,6 g waarvan suikers 43,6 g;vezels 2,7 g;eiwitten 4,4 g;zout 0,8 g
Bewaaradvies
Bij voorkeur koel (max. 20 °C) en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik!
Legale info
Kan sporen bevatten van andere glutenbevattende granen, soja, ei, sesamzaad, lupinen en noten.