All-in broodmix speltdesembrood 2.5 kg
All-in broodmix speltdesembrood 2.5 kg
All-in broodmix speltdesembrood 2.5 kg
- Bron van vezels
- Alleen water toevoegen en je broodje is gebakken
- Bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten meer lezen
Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek en koop het product in je dichtstbijzijnde Aveve-winkel.
Bezorgd binnen 1 tot 3 werkdagen
Retailer of the Year 2023-2024
Gratis verzending vanaf € 49
Geniet van alle voordelen via MyAveve
Alles over product
Omschrijving
Voor een heerlijk brood met de authentieke smaak van spelt met een verfijnde toets van zuurdesem. Bakken met de all-in-mix is een warm kunstje. Alleen water toevoegen en de broodmachine doet de rest. Je brood lukt altijd, ook in de oven. Deze bloem bevat enkel natuurlijke ingrediënten.
Gebruiksadvies
Alleen water toevoegen en je broodje is gebakken. Puur natuur en zalig gezond!
Ingrediënten
TARWEbloem, 15% SPELTbloem, 10% volkorenSPELTdesempoeder, 10% volkoren SPELTmeel, 5% boekWEItvlokken, 4% geroosterd SESAMZAAD, TARWEGLUTEN, dextrose, plantaardig vetpoeder (palm), maïsgries, droge gist, zout, GERSTemout, emulgator: lecithine, TARWEmoutmeel, meelverbeteraars: enzymen en ascorbinezuur.
Voedingswaarde
Gemiddelde voedingswaarde (/100 g mix): energie 1547 kJ / 367 kcal, vetten 6,9 g (waarvan verzadigde vetzuren 2,4 g), koolhydraten 58,9 g (waarvan suikers 3,4 g), vezels 4,5 g, eiwitten 15,1 g, zout 1,6 g.
Bewaaradvies
Bij voorkeur koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik!
Legale info
Kan sporen bevatten van andere glutenbevattende granen, soja, ei, melk, lupinen en noten.
Bereidingswijze
BEREIDING MET DE HAND 500 g All-in-mix 300 ml water Meet nauwkeurig de mix en het water af. Kneed 20 minuten tot een soepel deeg met de hand of met een broodbakmachine. Of kneed 10 minuten met een keukenrobot. Dek het deeg af met huishoudfolie. Laat 40 minuten rijzen op kamertemperatuur. Druk het deeg plat met de handen en geef het de vorm die je wil. Leg het in een ingevette bakvorm of op een bakplaat. Dek het deeg opnieuw af en laat rijzen op kamertemperatuur tot het volume verdubbeld is (ongeveer 40 minuten). Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak het brood ongeveer 30 minuten op 220 °C. Haal het uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster. BEREIDING IN DE BROODMACHINE 500 g All-in-mix 320 ml water (max 20 °C) Meet nauwkeurig de mix en het water af en giet de ingrediënten in de kuip. Kies een programma van 2 à 4 uur. Druk op 'Start'. Laat het brood na het eindsignaal uit de kuip glijden. Laat afkoelen op een rooster.