Classic broodmix Frans krokant 2.5 kg
- Alleen natuurlijke ingrediënten
- Zeer eiwitrijk
- Ideaal voor het bereiden van knapperige stokbroden, pistolets en wit brood
Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.
Alles over product
Omschrijving
Zeer eiwitrijke tarwebloem, ideaal voor het bereiden van knapperige stokbroden, pistolets en wit brood. Wil je creatief brood bakken en zelf gist, zout en andere ingrediënten toevoegen aan deze bloem? Dan is deze classic-broodmix ideaal voor jou. Deze mix bevat alleen natuurlijke ingrediënten.
Voedingswaarde
Per 100 g: energie 1432 kJ / 338 kcal, vetten 1,3 g, waarvan verzadigde vetzuren 0,3 g, koolhydraten 66,9 g, waarvan suikers 1,5 g, vezels 3,0 g, eiwitten 13,0 g, zout 0,0 g.
Ingrediënten
99% TARWEbloem, dextrose, SOJAbloem, emulgator: lecithine, TARWEmoutmeel, meelverbeteraars: enzymen en ascorbinezuur.
Bereidingswijze
Bereiding in de broodmachine: Doe alle ingrediënten in de broodbakmachine, maar vermijd rechtstreeks contact tussen gist en zout. Kies een programma van 2 à 4 uur. Bepaal de korstkleur en de grootte van het brood. Druk op 'Start'. Laat het brood na het eindsignaal uit de kuip glijden. Laat afkoelen op een rooster. Bereiding met de hand: Voeg alle ingrediënten samen. Kneed 20 minuten tot een soepel deeg met de hand of met een broodbakmachine. Of kneed 10 minuten met een keukenrobot. Dek het deeg af met huishoudfolie. Laat 40 minuten rijzen op kamertemperatuur. Druk het deeg plat, maak het bolvormig en laat het opnieuw 10 minuten rusten onder huishoudfolie. Vorm deegbolletjes van 50 g en leg ze op een bakplaat. Dek het deeg opnieuw af en laat rijzen op kamertemperatuur tot het volume verdubbeld is (ongeveer 40 à 60 minuten). Verwarm de oven voor op 220 °C. Verstuif wat lauw water over de deegbolletjes en bak ze ongeveer 20 minuten op 220 °C tot ze knapperig zijn.
Bewaaradvies
Bij voorkeur koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik!
Legale info
Kan sporen bevatten van andere glutenbevattende granen, ei, melk, sesamzaad, lupinen en noten.