Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Classic broodmix speltbrood wit 2.5 kg

Classic broodmix speltbrood wit 2.5 kg

  • Voor vijf broden
  • Deze mix bevat alleen natuurlijke ingrediënten
  • Heerlijke smaak
  • meer lezen

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek en koop het product in je dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Bezorgd binnen 1 tot 3 werkdagen

Retailer of the Year 2023-2024

Gratis verzending vanaf € 49

Geniet van alle voordelen via MyAveve

Alles over product

Omschrijving

Deze bloem is gemalen uit volwaardige spelt. Voor wit speltbrood met een zachte kruim en een heerlijke, typische smaak. Wil je creatief brood bakken en zelf gist, zout en andere ingrediënten toevoegen aan deze bloem? Dan is deze classic-broodmix ideaal voor jou.

Ingrediënten

Ingrediënten: 99,9% speltbloem, geïnactiveerde gist, tarwemoutmeel, meelverbeteraars: enzymen en ascorbinezuur.

Voedingswaarde

Per 100 g: Energie 1100 kj;Kilocalorieën 260 kcal;Vetten 3,6 g waarvan verzadigde vetten 1,4 g;Koolhydraten 48,2 g waarvan suikers 0,5 g;vezels 1,3 g;eiwitten 7,8 g;zout 1,1 g

Bewaaradvies

Bij voorkeur koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik!

Legale info

Kan sporen bevatten van andere glutenbevattende granen, soja, melk, ei, sesamzaad, lupinen en noten.

Bereidingswijze

Bereiding in de broodmachine: Doe alle ingrediënten in de broodbakmachine, maar vermijd rechtstreeks contact tussen gist en zout. Kies een programma van 2 à 4 uur. Bepaal de korstkleur en de grootte van het brood. Druk op 'Start'. Laat het brood na het eindsignaal uit de kuip glijden. Laat afkoelen op een rooster. Bereiding met de hand: Voeg alle ingrediënten samen. Kneed 20 minuten tot een soepel deeg met de hand of met een broodbakmachine. Of kneed 10 minuten met een keukenrobot. Dek het deeg af met huishoudfolie. Laat 40 minuten rijzen op kamertemperatuur. Druk het deeg plat met de handen en geef het de vorm die je wil. Leg het in een ingevette bakvorm of op een bakplaat. Dek het deeg opnieuw af en laat rijzen op kamertemperatuur tot het volume verdubbeld is (ongeveer 40 minuten). Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak het brood ongeveer 30 minuten op 220 °C. Haal het uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

Kenmerken

Allergenen Glutenbevattende granen
Inhoud 2.5 kg
Porties Voor vijf broden
Type brood Classic
EAN code 5411866957585
Artikelnummer 25000108

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met