All-in broodmix chocoladebrood 500 g
Alles over product
Bereidingswijze
BEREIDING MET DE HAND 500 g All-in-mix 230 ml koud water (max. 16 °C) Meet de hoeveelheid mix en water nauwkeurig af. Kneed gedurende 20 minuten met de hand of 10 minuten met de keukenrobot (niet in de broodbakmachine) tot een soepel deeg. Dek het deeg af met huishoudfolie. Laat 40 minuten rijzen op kamertemperatuur. Druk dan het deeg met je handen plat in de gewenste vorm. Leg het deeg in een ingevette bakvorm of op een bakplaat. Dek het deeg opnieuw af en laat rijzen op kamertemperatuur tot het volume verdubbeld is (ongeveer 40 minuten). Bak het brood gedurende 25 à 30 minuten in een op 200 °C voorverwarmde oven. Haal het uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster. BEREIDING IN DE BROODMACHINE 500 g All-in-mix 240 ml ijswater (uit koelkast) Doe alle ingrediënten in de broodbakmachine. Kies een programma van 2 à 3 uur. Selecteer een lichte korstkleur. Druk op 'Start'. Haal het brood na het eindsignaal uit de kuip en laat het op een rooster afkoelen. TIP: schraap tijdens het kneden de stukjes chocolade van de rand zodat deze terug in het beslag terecht komen.
Bewaaradvies
Bij voorkeur koel (max. 20 °C) en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik!
Kenmerken
Reviews
5/5
Laat ons weten wat je van dit product vindt!
Laat ons weten wat je van dit product vindt!