Chocomoussetaart
Een chocolademoussetaart maken hoeft geen uren in beslag te nemen. Met de handige mix voor banketbakkersroom en chocomousse flans jij deze topper zo ineen. Als kers op de taart werk je je kunstwerk af met chocoladeschilfers en poedersuiker. Dubbel zoveel chocoladepret!
-
MoeilijkheidsgraadMedium
-
Serveert1 Stuks
-
Bereidingstijd< 15 minuten
-
Bevat deze allergenenGluten, Lactose, Ei
Ingrediënten
-
Voor je taartbodem
-
• 1 ronde bodem diepvriesbladerdeeg Ø 30 cm
-
-
Voor je banketbakkersroom
-
• 125 g Aveve Mix voor Banketbakkersroom
-
• 330 ml koude melk
-
-
Voor je chocomousse
-
• 125 g Callebaut mix voor chocomousse
-
• 200 ml melk
-
-
Voor je afwerking
-
• chocoladeschilfers
-
• poedersuiker
-
-
Bak- en kookbenodigdheden
-
• mixer
-
• spuitzak
-
• taartvorm Ø 27 cm met losse bodem
-