Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Openingsuren

Maandag 09:00 - 18:30
Dinsdag 09:00 - 18:30
Woensdag 09:00 - 18:30
Donderdag 09:00 - 18:30
Vrijdag 09:00 - 18:30
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag Gesloten

Uitzonderlijke openingsuren

Woensdag 01/05/2024: gesloten (1 mei)
Donderdag 09/05/2024: gesloten (O.H. Hemelvaart)

Naast de algemene service beschikt deze winkel over volgende diensten:

  • Duivenspeciaalzaak
  • BBQ
  • Gasflessen
  • Serres (specialist)
  • Wassen van paardendekens
  • Levende dieren - Kippen
  • Afhaalpunt: Budbee
  • Too Good To Go

Bereikbaarheid tijdens de werken aan de Meulestedebrug

De werken voor de vernieuwing van de Meulestedebrug en omgeving gaan op zaterdag 23 maart 2024 een nieuwe fase in. Er wordt dan gewerkt op het kruispunt van de Zeeschipstraat met de Aakstraat. Het met verkeerslichten geregeld kruispunt verhuist dan tijdelijk naar zijn initiële plaats: de Wondelgemkaai met de brug en de Zeeschipstraat.

• Het verkeer komende van de Wiedauwkaai zal tijdelijk niet door de Kapiteinstraat en Aakstraat moeten rijden maar kan gebruik maken van de Wondelgemkaai.

• De Aakstraat en de Pantserschipstraat zullen doodlopend zijn ter hoogte van de Zeeschipstraat.

• Afslaand verkeer van de Zeeschipstraat naar het noordelijk deel van de Wondelgemkaai zal niet toegelaten zijn. Dit om de doorstroming niet te belemmeren. Het gebied ten noorden van de Zeeschipstraat is komende vanaf de R4 bereikbaar via Langerbrugge.

• Enkel bussen en prioritaire voertuigen mogen het noordelijk deel van de Wondelgemkaai inrijden vanaf het kruispunt met de Pantserschipstraat.

Meer info

Aveve_winkel_Gent_outdoor1
Aveve_winkel_Gent_outdoor2
Aveve_winkel_Gent_interior1

Aveve tuincentrum Gent & dierenwinkel Gent

Op zoek naar een Aveve in Gent? Breng een bezoek aan Aveve tuincentrum Gent & Aveve dierenwinkel Gent. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder en inspireren je met onze uitgebreide selectie aan producten. Aveve dierenwinkel Gent en Aveve tuincentrum Gent bieden alles wat je nodig hebt voor tuinieren en huisdieren in één handige locatie.

Onze dierenwinkel Gent is niet alleen gemakkelijk bereikbaar, maar ook goed gevuld met een gevarieerd assortiment producten. Of je nu op zoek bent naar de beste meststoffen voor jouw tuin, voeding voor jouw huisdier, of advies over welke planten het meest geschikt zijn voor jouw omgeving, onze ervaren medewerkers in onze dierenwinkel Gent en ons tuincentrum Gent staan altijd voor je klaar. We nemen de tijd om je professioneel advies en begeleiding te bieden, zodat je met vertrouwen jouw aankopen kunt doen.

Aveve tuincentrum Gent is een waar paradijs voor tuinliefhebbers. Van zaden en tuingereedschap tot meststoffen en bestrijdingsmiddelen, we hebben alles wat je nodig hebt om je buitenruimte om te toveren tot een rustgevende oase. Onze deskundige medewerkers in tuincentrum Gent kunnen je helpen bij het selecteren van de juiste planten voor jouw tuin, en we bieden een ruime keuze aan producten om je tuin gezond en weelderig te houden.

Voor huisdierbezitters is onze dierenwinkel Gent een waar genoegen. Een huisdier is zoals een familielid, en daarom hebben we een uitgebreide selectie van hoogwaardige dierenvoeding, snacks en verzorgingsproducten in onze dierenwinkel Gent.

Als je in Gent woont, is er voldoende parkeergelegenheid bij onze dierenwinkel Gent en tuincentrum Gent. Verder zijn onze Aveve dierenwinkel Gent en Aveve tuincentrum Gent meer dan winkels; ze zijn een bron van kennis en ondersteuning voor iedereen die gepassioneerd is over tuinieren en huisdieren. Bezoek onze dierenwinkel Gent en ons tuincentrum Gent en ervaar zelf hoe wij je begeleiden van A tot Z voor jouw behoeften. We staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij het realiseren van jouw tuin- en huisdierdromen.

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met