Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 12:00 / 13:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 12:00 / 13:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 12:00 / 13:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 12:00 / 13:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Naast de algemene service beschikt deze winkel over volgende diensten:

  • Gasflessen

Aveve_winkel_Hamont_outdoor
Aveve_winkel_Hamont_interior

Aveve tuincentrum Hamont & dierenwinkel Hamont

Op zoek naar een Aveve in Hamont? Breng een bezoek aan Aveve tuincentrum Hamont & Aveve dierenwinkel Hamont. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder en inspireren je met onze uitgebreide selectie aan producten. Aveve dierenwinkel Hamont en Aveve tuincentrum Hamont bieden alles wat je nodig hebt voor tuinieren en huisdieren in één handige locatie.

Onze dierenwinkel Hamont is niet alleen gemakkelijk bereikbaar, maar ook goed gevuld met een gevarieerd assortiment producten. Of je nu op zoek bent naar de beste meststoffen voor jouw tuin, voeding voor jouw huisdier, of advies over welke planten het meest geschikt zijn voor jouw omgeving, onze ervaren medewerkers in onze dierenwinkel Hamont en ons tuincentrum Hamont staan altijd voor je klaar. We nemen de tijd om je professioneel advies en begeleiding te bieden, zodat je met vertrouwen jouw aankopen kunt doen.

Aveve tuincentrum Hamont is een waar paradijs voor tuinliefhebbers. Van zaden en tuingereedschap tot meststoffen en bestrijdingsmiddelen, we hebben alles wat je nodig hebt om je buitenruimte om te toveren tot een rustgevende oase. Onze deskundige medewerkers in tuincentrum Hamont kunnen je helpen bij het selecteren van de juiste planten voor jouw tuin, en we bieden een ruime keuze aan producten om je tuin gezond en weelderig te houden.

Voor huisdierbezitters is onze dierenwinkel Hamont een waar genoegen. Een huisdier is zoals een familielid, en daarom hebben we een uitgebreide selectie van hoogwaardige dierenvoeding, snacks en verzorgingsproducten in onze dierenwinkel Hamont.

Als je in Hamont woont, is er voldoende parkeergelegenheid bij onze dierenwinkel Hamont en tuincentrum Hamont. Verder zijn onze Aveve dierenwinkel Hamont en Aveve tuincentrum Hamont meer dan winkels; ze zijn een bron van kennis en ondersteuning voor iedereen die gepassioneerd is over tuinieren en huisdieren. Bezoek onze dierenwinkel Hamont en ons tuincentrum Hamont en ervaar zelf hoe wij je begeleiden van A tot Z voor jouw behoeften. We staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij het realiseren van jouw tuin- en huisdierdromen.

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met