Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

AVEVE

SINT-KATELIJNE-WAVER

(GOOSSENS)

Stationsstraat 75, 2860 Sint-Katelijne-Waver 015 31 12 85 goossens.geert@aveve.be

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Naast de algemene service beschikt deze winkel over volgende diensten:

  • Gasflessen
  • Wassen van paardendekens
  • Levende dieren - Kippen

Aveve_winkel_Sint-Katelijne-Waver-Goossens_outdoor
Aveve_winkel_Sint-Katelijne-Waver-Goossens_outdoor
Aveve_winkel_Sint-Katelijne-Waver-Goossens_interior
Aveve_winkel_Sint-Katelijne-Waver-Goossens_interior

Aveve tuincentrum Sint-Katelijne-Waver & dierenwinkel Sint-Katelijne-Waver

Op zoek naar een Aveve in Sint-Katelijne-Waver? Breng een bezoek aan Aveve tuincentrum Sint-Katelijne-Waver & Aveve dierenwinkel Sint-Katelijne-Waver. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder en inspireren je met onze uitgebreide selectie aan producten. Aveve dierenwinkel Sint-Katelijne-Waver en Aveve tuincentrum Sint-Katelijne-Waver bieden alles wat je nodig hebt voor tuinieren en huisdieren in één handige locatie.

Onze dierenwinkel Sint-Katelijne-Waver is niet alleen gemakkelijk bereikbaar, maar ook goed gevuld met een gevarieerd assortiment producten. Of je nu op zoek bent naar de beste meststoffen voor jouw tuin, voeding voor jouw huisdier, of advies over welke planten het meest geschikt zijn voor jouw omgeving, onze ervaren medewerkers in onze dierenwinkel Sint-Katelijne-Waver en ons tuincentrum Sint-Katelijne-Waver staan altijd voor je klaar. We nemen de tijd om je professioneel advies en begeleiding te bieden, zodat je met vertrouwen jouw aankopen kunt doen.

Aveve tuincentrum Sint-Katelijne-Waver is een waar paradijs voor tuinliefhebbers. Van zaden en tuingereedschap tot meststoffen en bestrijdingsmiddelen, we hebben alles wat je nodig hebt om je buitenruimte om te toveren tot een rustgevende oase. Onze deskundige medewerkers in tuincentrum Sint-Katelijne-Waver kunnen je helpen bij het selecteren van de juiste planten voor jouw tuin, en we bieden een ruime keuze aan producten om je tuin gezond en weelderig te houden.

Voor huisdierbezitters is onze dierenwinkel Sint-Katelijne-Waver een waar genoegen. Een huisdier is zoals een familielid, en daarom hebben we een uitgebreide selectie van hoogwaardige dierenvoeding, snacks en verzorgingsproducten in onze dierenwinkel Sint-Katelijne-Waver.

Als je in Sint-Katelijne-Waver woont, is er voldoende parkeergelegenheid bij onze dierenwinkel Sint-Katelijne-Waver en tuincentrum Sint-Katelijne-Waver. Verder zijn onze Aveve dierenwinkel Sint-Katelijne-Waver en Aveve tuincentrum Sint-Katelijne-Waver meer dan winkels; ze zijn een bron van kennis en ondersteuning voor iedereen die gepassioneerd is over tuinieren en huisdieren. Bezoek onze dierenwinkel Sint-Katelijne-Waver en ons tuincentrum Sint-Katelijne-Waver en ervaar zelf hoe wij je begeleiden van A tot Z voor jouw behoeften. We staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij het realiseren van jouw tuin- en huisdierdromen.

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met