Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Openingsuren

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag Gesloten

Naast de algemene service beschikt deze winkel over volgende diensten:

  • BBQ
  • Gasflessen
  • Serres (specialist)
  • Wassen van paardendekens
  • Levende dieren - Kippen

Aveve winkel Beveren-Waas Zaakvoerder
Aveve_winkel_Beveren-Waas_outdoor
Aveve_winkel_Beveren-Waas_interior1
Aveve_winkel_Beveren-Waas_interior2

Aveve tuincentrum Beveren-Waas & dierenwinkel Beveren-Waas

Op zoek naar een Aveve in Beveren-Waas? Breng een bezoek aan Aveve tuincentrum Beveren-Waas & Aveve dierenwinkel Beveren-Waas. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder en inspireren je met onze uitgebreide selectie aan producten. Aveve dierenwinkel Beveren-Waas en Aveve tuincentrum Beveren-Waas bieden alles wat je nodig hebt voor tuinieren en huisdieren in één handige locatie.

Onze dierenwinkel Beveren-Waas is niet alleen gemakkelijk bereikbaar, maar ook goed gevuld met een gevarieerd assortiment producten. Of je nu op zoek bent naar de beste meststoffen voor jouw tuin, voeding voor jouw huisdier, of advies over welke planten het meest geschikt zijn voor jouw omgeving, onze ervaren medewerkers in onze dierenwinkel Beveren-Waas en ons tuincentrum Beveren-Waas staan altijd voor je klaar. We nemen de tijd om je professioneel advies en begeleiding te bieden, zodat je met vertrouwen jouw aankopen kunt doen.

Aveve tuincentrum Beveren-Waas is een waar paradijs voor tuinliefhebbers. Van zaden en tuingereedschap tot meststoffen en bestrijdingsmiddelen, we hebben alles wat je nodig hebt om je buitenruimte om te toveren tot een rustgevende oase. Onze deskundige medewerkers in tuincentrum Beveren-Waas kunnen je helpen bij het selecteren van de juiste planten voor jouw tuin, en we bieden een ruime keuze aan producten om je tuin gezond en weelderig te houden.

Voor huisdierbezitters is onze dierenwinkel Beveren-Waas een waar genoegen. Een huisdier is zoals een familielid, en daarom hebben we een uitgebreide selectie van hoogwaardige dierenvoeding, snacks en verzorgingsproducten in onze dierenwinkel Beveren-Waas.

Als je in Beveren-Waas woont, is er voldoende parkeergelegenheid bij onze dierenwinkel Beveren-Waas en tuincentrum Beveren-Waas. Verder zijn onze Aveve dierenwinkel Beveren-Waas en Aveve tuincentrum Beveren-Waas meer dan winkels; ze zijn een bron van kennis en ondersteuning voor iedereen die gepassioneerd is over tuinieren en huisdieren. Bezoek onze dierenwinkel Beveren-Waas en ons tuincentrum Beveren-Waas en ervaar zelf hoe wij je begeleiden van A tot Z voor jouw behoeften. We staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij het realiseren van jouw tuin- en huisdierdromen.

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met