Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Insectenbestrijder tegen bloedluizen Hypoaspi-Guard® 12 m²

Merk: DCM
  • Tegen bloedluis of rode vogelmijt
  • Tot 12 m²
  • Dit is een prepaid product. Je ontvangt van ons een pakketje waarin een unieke code zit waarmee je op de website van de leverancier het product kan bestellen.

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Betaalbaar met Ecocheques

Alles over product

Omschrijving

Deze kleine maar zeer beweeglijke bodemroofmijten jagen actief op bloedluizen. Je kunt ze zowel in het kippenhok als de duiventil of volière uitzetten. Dit legertje roofmijten maakt snel komaf met een bloedluizen probleem. Controleer het kippenhok vanaf het voorjaar regelmatig op bloedluizen. Tot 12 m² (grondoppervlak + zijwanden).

Gebruiksadvies

Deze verpakking bevat 10.000 roofmijten, vermengd met vermiculiet, goed voor 12 m² (grondoppervlak + zijwanden). Strooi de inhoud in het legnest en tussen de kieren en spleten van de zijwanden; het heeft geen zin om het op de kippen of in de buitenren te strooien. Eens de roofmijten het stadium van larve voorbij zijn, gaan ze actief op zoek naar de bloedluizen in het kippenhok. De eerste dagen na het uitzetten van de roofmijten zul je meer bloedluizen waarnemen, dat is normaal, ze worden immers opgejaagd door de roofmijten. Roofmijten zijn het actiefst tussen 15 en 25 °C; je zet ze met succes uit van april tot en met september. Wanneer er niet langer bloedluizen aanwezig zijn slaat de roofmijt over op andere prooien of sterft de populatie af. Bij een eventuele volgende uitbraak van een bloedluisplaag is een nieuwe toepassing daarom noodzakelijk.

Kenmerken

Formulering Natuurlijke bestrijding
Inhoud 12.0 m²
Lengte 3.0 mm
Breedte 15.0 mm
Hoogte 3.0 mm
Samenstelling Prepaid doos
Te behandelen probleem Natuurlijke bestrijding
EAN code 5413448123906
Artikelnummer 15039344