Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Kopertape tegen slakken 400 x 3 cm

Merk: Aveve
  • Niet giftig
  • Zeer snel en eenvoudig aan te brengen
  • Werkt dag en nacht

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Betaalbaar met Ecocheques

Alles over product

Omschrijving

Deze tape houdt slakken tegen tijdens hun kruiptocht naar jouw planten. Als een slak langs de pot naar boven kruipt en de kopertape aanraakt, voelt ze een klein schokje en maakt ze rechtsomkeer. Ze raken niet overheen de tape tot bij je geliefde hosta's en andere planten die anders door slakken worden opgevreten. Koperen anti-slakkentape is dan ook een milieuvriendelijke en doeltreffende manier om slakken weg te houden bij jouw kuipplanten. Niet giftig en zeer snel en eenvoudig aan te brengen. Werkt dag en nacht, zelfs als de tapes nat zijn. Kan ook aangebracht worden op boomstammen wat voorkomt dat slakken omhoog klimmen.

Gebruiksadvies

Plak de kopertape op je potten om planten te beschermen.Zelfklevende band om slakken te weren. Te gebruiken bij terraspotten, bloembakken, zaaibedden, bomen of struiken.Ook voor terrasmeubelen en voerbakken voor huisdieren.Slakkenschrik is gemaakt van duurzaam koper dat veilig is voor kinderen en huisdieren.

Kenmerken

Inhoud 1.0 st
Lengte 400.0 cm
Breedte 3.0 cm
EAN code 5411866631355
Artikelnummer 15034274