Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Lokaasblokjes Generation Block

Merk: Aveve
  • Voorgedoseerde zakjes
  • Supersnel en superkrachtig
  • Op basis van difethialone

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Betaalbaar met Ecocheques

Alles over product

Omschrijving

Gebruiksklaar lokaas voor de bestrijding van ratten en muizen. De extrusie-blokjes zijn door hun deegachtig karakter zeer aantrekkelijk voor de knaagdieren en worden makkelijk opgenomen wat ze, in combinatie met de krachtige werkzame stof (difethialone), uiterst efficiënt maakt. Dit resulteert in een bestrijding die vaak sneller en doeltreffender is dan bij traditionele rodenticiden, zelfs bij aanwezigheid van andere voedselbronnen en bij zware aantasting. Uitsluitend te gebruiken in verzegelde lokaasdozen.

Gebruiksadvies

Tip: Vermijd dat ratten of muizen resistent worden tegen een product! Wissel daarom regelmatig af met een ander bestrijdingsmiddel met een andere actieve stof.

Bewaaradvies

Vorstvrij bewaren

Legale info

Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Bij onwel voelen een arts raadplegen. Inhoud en verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval in overeenstemming met lokale, regionale, nationale en/of internationale regelgeving.

Kenmerken

Inhoud 300.0 g
Lengte 98.0 mm
Breedte 188.0 mm
Hoogte 98.0 mm
Samenstelling 0,0025% difethialon
Soort afweermiddel Bloklokaas
Toepassingsgebied ongediertebestrijding Rond de woning
EAN code 5411866649756
Artikelnummer 15042035