Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Vogelvoer No Mess Mix 2.5 kg

  • Minder afval in de tuin
  • Voeder gevarieerd: beperk deegwaren en voorzie ook granen, nootjes of zelfs appels
  • Vogels vinden het heerlijk

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Betaalbaar met Ecocheques

Alles over product

Omschrijving

De gevorderde vogelvriend weet dat de door vogels verspilde zaden voor veel afval in de tuin zorgen. Rondom voederplekken beginnen zaden uit vogelvoer te ontspruiten tot ongewenste plantjes. Met Aveve no mess mix is dit te voorkomen. Bij dit voer zijn de zaden ontdaan van schillen. Dit voorkomt veel afval onder de voedersilo en indien er toch gemorst wordt, kunnen de zaden niet kiemen. Het zorgt daarmee voor een mooie en onkruidvrije voederplek. Dit voer is vanwege de goede acceptatie zowel geschikt als strooivoer als voor gebruik in voedersilo's.

Gebruiksadvies

Vogels bijvoeren is een dankbare bezigheid. Je helpt de vogels aan energierijk voedsel en je geniet van al het leven in je tuin. Vele onderzoeken hebben aangetoond dat vogels jaarrond bijvoeren niet schadelijk, maar juist nuttig is. Populaties van kwetsbare soorten nemen in aantal toe als de mens ze helpt met kwalitatieve bijvoeding. Hoe gevarieerder en energierijker je voert, des te meer verschillende vogels jouw tuin zullen bezoeken.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren.

Kenmerken

Inhoud 2.5 kg
Duurzaamheid Nee
Type producten tuinbewoners Voeding
Type snacks tuinbewoners Overige
Type tuinbewoners Tuinvogels
Gamma snacks en voeding Mengelingen/mixen
EAN code 5411866628140
Artikelnummer 15035074