Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Yoghurt-speculaastiramisu

Dit yoghurtdessert met speculaas is een leuke afwisseling op de traditionele tiramisu. Het is helemaal niet moeilijk om te maken en valt ook goed in de smaak bij de kleinste lekkerbekken.

  • Moeilijkheidsgraad
    Medium
  • Serveert
    10 Porties
  • Bereidingstijd
    15 - 30 minuten
  • Bevat deze allergenen
    Gluten, Lactose, Ei
  • Voor de yoghurtroom
    • 15 g bloemsuiker
    • 250 ml slagroom
    • 250 ml volle yoghurt
    • keukenrobot/mixer
  • Verder
    • 10 dessertglaasjes
    • 150 g Reynaert speculoos
    • blender of deegrol

Maak de yoghurtroom

Voeg de slagroom en de suiker samen in een vetvrije kom. Klop stevig op. Meng de yoghurt door de slagroom en klop nog een keer op.

yogh 1

Verkruimel de speculoos

Verkruimel de speculooskoekjes met een blender of plet ze met een deegrol.

Yoghurt-speculaastiramisu_s2

Vul de glaasjes

Strooi een laagje speculooskruimels op de bodem van de glaasjes. Schep er een beetje van de yoghurtroom op. Vul verder met een nieuwe laag speculooskruimels en nog een schep van de yoghurtroom. Eindig met een laag speculooskruimels.

Yoghurt-speculaastiramisu s3