Pannenkoeken met appelschijfjes
Pannenkoeken vallen altijd in de smaak. Het hoeft ook niet altijd hetzelfde te zijn. Voeg er eens appelschijfjes aan toe. Lekker!
-
MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
-
Serveert10 Stuks
-
Bereidingstijd< 15 minuten
Ingrediënten
-
Voor 10 pannenkoeken
-
• 400 g Aveve Bakmix voor pannenkoeken van Averbode
-
• 4 eieren
-
• 750 ml melk
-
-
Verder
-
• 2 appels
-
• kaneel (naar smaak)
-
• kristalsuiker
-
Zo maak je het
Voor 10 pannenkoeken
Meng de Mix voor pannenkoeken, de eieren en het water tot een glad beslag. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne schijfjes. Verhit een beetje boter of olie in een koekenpan en laat enkele appelschijfjes kort bakken. Giet vervolgens een dun laagje beslag over de schijfjes en bak de pannenkoek aan beide zijden goudbruin.
Afwerking
Meng een beetje kristalsuiker met een snuifje kaneel en strooi dit over je appelpannenkoek.