Glutenvrij eierbrood in de broodmachine
Voor dit glutenvrij eierbrood te maken hoef je geen uren in de keuken te staan. Je hoeft alleen maar de ingrediënten af te wegen en ze in de broodmachine te doen. Zo heb je op één, twee, drie een lekker zelfgemaakt glutenvrij eierbrood.
-
MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
-
Serveert1 Stuks
-
Bereidingstijd< 15 minuten
-
Bevat deze allergenenLactose, Ei, Suiker
Ingrediënten
-
Ingrediënten
-
• 500 g Dibro Broodmix voor glutenvrij wit brood
-
• 85 ml water
-
• 8 g verse gist of 4 g droge gist
-
• 15 g boter
-
• 180 ml melk
-
• 20 g suiker
-
• 2 eieren
-
• 5 g zout
-
-
Bak- en kookbenodigdheden
-
• broodmachine
-
Zo maak je het
Doe alle ingrediënten in de broodmachine.
Start een programma van ongeveer 2 uur.
Klaar!
Tip!
Volg je een lactosevrij dieet? Vervang de melk in dit recept door water. Je voegt dan 265 ml water toe, en geen melk.