Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Gevulde speculaaskoekjes

Gevulde speculaaskoekjes- Aveve

Maak kennis met een verrassende variatie op de traditionele speculaas. Een romige botervulling met een vleugje koffie en vanille tussen twee koekjes: zo eenvoudig kan het ideale vieruurtje zijn.

  • Moeilijkheidsgraad
    Gemakkelijk
  • Serveert
    24 Stuks
  • Bereidingstijd
    15 - 30 minuten

Maak speculaasdeeg

Maak het deeg volgens de instructies op de verpakking. Laat het 20 minuten afkoelen in de koelkast.

Gevulde speculaaskoekjes - stap 1

Rol het deeg uit

Verwarm de oven voor op 175 °C. Bestuif het werkblad met bloem. Rol het deeg uit tot een plak van 3 mm dik.

Gevulde speculaaskoekjes - stap 2

Steek koekjes uit

Beleg een bakplaat met bakpapier. Steek koekjes uit met een uitsteekvormpje naar keuze en leg ze op de bakplaat.

Gevulde speculaaskoekjes - stap 3

Bak de koekjes

Bak de koekjes 18 minuten op 175 °C. Laat ze afkoelen.

Maak de vulling

Roer de boter zacht. Voeg de bloemsuiker toe. Mix 3 minuten op matige snelheid. Voeg de oploskoffie en een paar druppels vanillearoma toe en meng kort. Schep de vulling in een spuitzak.

Gevulde speculaaskoekjes - stap 5

Vul de koekjes

Spuit op de helft van de koekjes een laagje vulling en druk er telkens een tweede koekje tegenaan.

Gevulde speculaaskoekjes - stap 6

Tip

Vervang de oploskoffie eventueel door een scheutje likeur.

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met