Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Geroosterde kruidenbroodjes met mozzarella

Geroosterde kruidenbroodjes - Aveve

Deze kruidenbroodjes zijn dé broodjes waar iedereen van droomt. Het brood is vezelrijk dankzij de All-in vezelwit mix en wordt gevuld met smeuïge mozzarella, kruidenboter en grof zeezout. Dit wordt de nieuwe favoriete sidedish op alle barbecues!

  • Moeilijkheidsgraad
    Medium
  • Serveert
    8 Stuks
  • Bereidingstijd
    30 - 45 minuten
  • Bevat deze allergenen
    Gluten, Lactose, Suiker

Kneed het deeg

Voeg de ingrediënten voor het deeg samen. Kneed 10 minuten met een broodbakmachine of keukenrobot. Of kneed 15 minuten met de hand. Maak er een bolletje van.

Laat rijzen

Bedek het deeg met huishoudfolie en laat het 40 minuten rijzen op kamertemperatuur.

Vorm 8 bolletjes

Verdeel het deeg in 8 stukjes van 50 g. Maak er bolletjes van.

Stappenfoto Geroosterde kruidenbroodjes_stap 3

Vul met mozzarella

Druk de bolletjes plat. Leg op elk plakje een stukje mozzarella. Vouw de plakjes dicht en maak ze weer bolvormig. Bedek een bakplaat met bakpapier. Leg de bolletjes daarop en druk ze een beetje plat.

Stappenfoto Geroosterde kruidenbroodjes_stap 4

Laat rijzen

Dek de bolletjes af met huishoudfolie. Laat ze 25 à 30 minuten rijzen op kamertemperatuur.

Bak de broodjes voor

Verwarm de oven voor op 190 °C. Bak de broodjes 10 minuten op 190 °C.

Rooster de broodjes

Smelt een klontje kruidenboter in een grillpan. Rooster de broodjes 2 minuten op elke kant. Haal ze uit de pan en leg op ieder broodje nog een klontje kruidenboter. Bestrooi met grof zeezout.

Stappenfoto Geroosterde kruidenbroodjes_stap 7
Tip!

Rooster de broodjes op de barbecue in plaats van in de grillpan.

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met