Chocomoussetaart kerst
Veel volk aan je kersttafel? Blaas je gasten van hun sokken met deze dubbele, fluweelzachte biscuit met witte stracciatella-chocomousse en knapperige speculaashuisjes. Zowel de mix voor biscuit als de mix voor speculaas vind je bij Aveve. Hiermee bespaar je tijd bij het maken van je indrukwekkende taart. Handig!
-
MoeilijkheidsgraadMoeilijk
-
Serveert1 Stuks
-
Bereidingstijd> 60 minuten
-
Bevat deze allergenenGluten, Lactose, Ei
Ingrediënten
-
Voor de biscuits
-
• 460 g Aveve Mix voor biscuit
-
• 7 eieren
-
• 50 ml water
-
• springvorm ø 18 cm
-
• springvorm ø 24 cm
-
• keukenrobot/mixer
-
-
Voor de speculaashuisjes
-
• 400 g Aveve Mix voor speculaas
-
• 100 g Cake ’n Party Icingpasta gebruiksklaar
-
• spuitzak met fijn spuitmondje
-
• bakplaat
-
• bakpapier
-
• 1 ei
-
• 100 g boter
-
-
Voor de chocomousse
-
• 600 g Callebaut Mix voor witte chocomousse
-
• 250 g Callebaut ChocRocks puur
-
• 750 ml koude melk
-
• keukenrobot/mixer
-
-
Verder
-
• taartzaag
-
• paletmes
-
• 2 taartroosters
-
• taartschotel met taartonderlegger
-
• 40 g Baking Fun Suikerparels wit
-
• 40 g Baking Fun Suikerparels zilver
-
• 40 g Callebaut Crispearls Salted Caramel
-