Bosvruchtenconfituur
Je zelfgebakken brood smaakt nóg beter met zelfgemaakte bosvruchtenconfituur. Heel eenvoudig om zelf te maken en handig om altijd een voorraad in huis te hebben.
-
MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
-
Serveert6 Stuks
-
Bereidingstijd15 - 30 minuten
-
Bevat deze allergenenSuiker, Vegan
Ingrediënten
-
Bak- en kookbenodigdheden
-
• 110 ml geleipotjes
-
• kookpot
-
• maatbeker
-
• weegschaal
-
-
Voor je confituur
-
• 300 g geleisuiker Maxi-fruit
-
• 900 g diepvriesbosvruchten
-
Zo maak je het
Laat de bosvruchten op voorhand ontdooien en breng ze al roerend aan de kook.
Voeg de geleisuiker toe en breng opnieuw aan de kook.
Laat 4 minuten al roerend doorkoken.
Giet de warme confituur in de potjes. Draai de dekseltjes erop en zet de potjes op hun kop om af te koelen.