Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Aardbeiencrumbletaart

AARDBEIENCRUMBLETAART-RESULTAAT_1920x600

Zin in een licht zomerdessert? Bak dan snel deze crumble en geniet van het krokante kruimeldeegkorstje, de fruitige vulling en de crunchy bovenlaag. Een topdessert waar iedereen nog een extra stukje van lust!

  • Moeilijkheidsgraad
    Gemakkelijk
  • Serveert
    8 Porties
  • Bereidingstijd
    15 - 30 minuten
  • Bevat deze allergenen
    Gluten, Lactose, Ei
  • Voor je kruimeldeegbodem
    • 330 g mix voor kruimeldeeg
    • 130 g harde boter
    • 1 ei
    • extra boter om de vorm mee in te vetten
  • Voor je vulling
    • 60 g mix voor banketbakkersroom
    • 200 ml koude melk
    • 1,5 blik aardbeienvulling

Kruimeldeeg maken

Kneed de mix voor kruimeldeeg, de boter en het ei tot een homogeen deeg. Wikkel het in huishoudfolie en laat het 15 minuten rusten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 190°C.

AARDBEIENCRUMBLETAART FOTO 1_860x695

Banketbakkersroom maken

Voeg de mix voor banketbakkersroom en de melk samen. Klop tot een gladde room.

AARDBEIENCRUMBLETAART FOTO 2_860x695

Meng de mix voor crumble met het water. Gebruik niet meer water dan vermeld op de verpakking. Verkruimel met de hand.

AARDBEIENCRUMBLETAART FOTO 3_860x695

Rol het kruimeldeeg uit tot een cirkel die net iets groter is dan de taartvorm. Vet de taartvorm in. Leg er het uitgerolde deeg in. Snij het overtollige deeg weg van de randen.

AARDBEIENCRUMBLETAART FOTO 4_860x695

Vul de taartbodem met de banketbakkersroom. Strijk glad. Verdeel daarover de aardbeienvulling.

AARDBEIENCRUMBLETAART FOTO 5_860x695

Verdeel de crumble gelijkmatig over de taart. Bak de crumbletaart 35 minuten op 190°C.

AARDBEIENCRUMBLETAART FOTO 6_860x695
Tip!

Durf volop variëren met seizoensfruit: peer, abrikoos of rood fruit: je kunt het allemaal zonder probleem verwerken in deze fruitige crumbletaart!

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met