Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Compact Kettle houtskoolbarbecue zwart 47cm

Merk: Weber
  • Dekselgreep met hitteschild
  • Asschaal
  • Scheurvaste wielen

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Alles over product

Omschrijving

Ontdek de voordelen van grillen op houtskool met de houtskoolbarbecue van Weber. Een compacte barbecue die gemakkelijk te verplaatsen is en uitstekende resultaten geeft.

Gebruiksadvies

Aansteken:
Het barbecueën met briketten is met de accessoires van Weber kinderspel. Vuistregel: houtskool is sneller warm en briketten gloeien langer. Het aansteken kan je het beste doen behulp van een brikettenstarter en aanmaakblokjes. Dit is de meest eenvoudige en veilige weg naar het perfecte gloedbed.

De brikettenstarter:
Vul met de gewenste hoeveelheid briketten. Leg 3 aanmaakblokjes op het brikettenrooster en steek ze aan. Zet de gevulde brikettenstarter boven de aanmaakblokjes. Wacht totdat de briketten allemaal bedekt zijn met een grijze aslaag. Schud de gloeiende briketten op het onderrooster (kijk uit voor de vonken) en klaar!

Onderhoud:
Gebruik een schoonmaakborstel met aan de achterkant een schraper. Met deze schraper kan je grote, vastgeplakte etensresten van het grillrooster verwijderen. Wanneer het rooster nog warm is, is het makkelijker te reinigen. Indien je wacht met schoonmaken, zullen de etensresten zich alleen nog maar meer vasthechten en wordt het schoonmaken moeilijker. Voor een intensieve schoonmaakbeurt reinig je de kuip en het deksel met een Weber reiniger.

Kenmerken

Kleur detail Zwart
Met Onderstel Ja
Met opbergruimte Nee
Werktafel Nee
Inhoud 1.0 st
Diameter 47.0 cm
Lengte 54.1 cm
Breedte 53.1 cm
Hoogte 87.9 cm
Wieltjes Ja
Thermometer Nee
Deksel inbegrepen Ja
Aantal personen 10
EAN code 77924002328
Artikelnummer 15034715