Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Bakmix voor glutenvrije pizza 400 g

Bakmix voor glutenvrije pizza 400 g

  • Voor glutenvrij pizzadeeg
  • Italiaans recept
  • Goed voor twee pizza's
  • meer lezen

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek en koop het product in je dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Bezorgd binnen 1 tot 3 werkdagen

Retailer of the Year 2023-2024

Gratis verzending vanaf € 49

Geniet van alle voordelen via MyAveve

Alles over product

Omschrijving

Voor een perfecte glutenvrije pizza volgens Italiaans recept. Alleen gist, zout, olijfolie en water toevoegen aan deze bloem en je deeg is klaar.

Ingrediënten

Ingrediënten: rijstbloem, aardappelzetmeel, tapiocameel, dextrose, antiklontermiddel: cellulose, verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose en johannesbroodpitmeel, zout.

Bereidingswijze

Voeg de ingrediënten voor het deeg samen, maar vermijd rechtstreeks contact tussen zout en gist. Kneed met de hand of in de broodmachine tot een homogeen deeg. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 15 minuten rusten. Rol het deeg uit met een deegrol tot de gewenste grootte. Vet pizzavormen of een bakplaat in en beleg met het pizzadeeg. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat 45 minuten rijzen op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor op 170 °C. Strijk de pizza in met olijfolie en laat 15 minuten bakken op 170 °C. Beleg de pizza met tomatensaus, kaas en andere ingrediënten naar keuze. Verhoog de oventemperatuur tot 200 °C. Bak de pizza nog 15 minuten op 200 °C tot de kaas gesmolten en de korst bruin is.

Voedingswaarde

Per 100 g: Energie 1415 kj;Kilocalorieën 334 kcal;Vetten 0,7 g waarvan verzadigde vetten 0,3 g;Koolhydraten 76 g waarvan suikers 3,6 g;vezels 6,4 g;eiwitten 3 g;zout 1,3 g

Legale info

Kan sporen bevatten van soja.

Kenmerken

Glutenvrij Ja
Inhoud 400.0 g
Type gebak & dessert Overige
EAN code 5411866966464
Artikelnummer 15000410

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met