Bakmix voor bananenbrood 400 g
Bakmix voor bananenbrood 400 g
Bakmix voor bananenbrood 400 g
- Met stukjes walnoot
- Voor één bananenbrood van 25 cm
- Enkel bananen, eieren en boter toevoegen meer lezen
Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek en koop het product in je dichtstbijzijnde Aveve-winkel.
Bezorgd binnen 1 tot 3 werkdagen
Retailer of the Year 2023-2024
Gratis verzending vanaf € 49
Geniet van alle voordelen via MyAveve
Alles over product
Omschrijving
Met deze bakmix maak je heerlijk lichtzoet bananenbrood. Makkelijk om te maken en superlekker!
Ingrediënten
TARWEbloem, rietsuiker, AMANDELmeel, 10% walNOTEN, rijsmiddelen: glucono-delta-lacton, natriumcarbonaten en calciumfosfaten, zout, TARWEmoutmeel, meelverbeteraars: ascorbinezuur en enzymen.
Voedingswaarde
Gemiddelde voedingswaarde (/100 g mix): energie 1750 kJ / 416 kcal, vetten 13,6 g (waarvan verzadigde vetzuren 1,2 g), koolhydraten 62,1 g (waarvan suikers 31,2 g), vezels 3,3 g, eiwitten 9,6 g, zout 1,2 g.
Bewaaradvies
Bij voorkeur koel (max. 20 °C) en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik!
Legale info
Kan sporen bevatten van andere glutenbevattende granen, soja, ei, melk, sesamzaad, lupinen en andere noten.
Bereidingswijze
BEREIDING MET DE HAND 400 g mix 2 eieren 100 g boter 3 zeer rijpe bananen (360 g) Cakevorm 25 cm Verwarm de oven voor op 170 °C. Pureer de bananen met een staafmixer en roer de boter mals. Voeg de mix, eieren en gepureerde bananen bij de boter en mix het geheel 3 minuten met een handmixer. Vet een cakevorm van 25 cm in en giet het deeg hierin. Bak 70 minuten op 170 °C. Ontvorm het bananenbrood zo snel mogelijk en laat afkoelen op een rooster.