Mix voor glutenvrije amandelkoekjes 400 g
- Glutenvrij
- Voor 30 koekjes
- Enkel boter en water toevoegen
Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Alles over product
Omschrijving
Met deze bakmix voor glutenvrije amandelkoekje bak je binnen de kortste keren de lekkerste koekjes!
Bereidingswijze
Voor 30 koekjes 400 g mix 10 ml (2 tl) water 150 g harde boter Voeg alle ingrediënten samen. Kneed het geheel met de hand tot een mooi samenhangend deeg. Verdeel het deeg in 30 bolletjes en duw ze een beetje plat. Leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat. Bak de koekjes ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 160 °C. Laat de koekjes afkoelen op de bakplaat.
Bewaaradvies
Bij voorkeur koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik!
Kenmerken
Laat ons weten wat je van dit product vindt!
Actie geldig van tot en met