Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Bakmix voor glutenvrije pizza 400 g

Merk: Dibro
  • Voor glutenvrij pizzadeeg
  • Italiaans recept
  • Goed voor twee pizza's

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

payment-icons

Alles over product

Omschrijving

Voor een perfecte glutenvrije pizza volgens Italiaans recept. Alleen gist, zout, olijfolie en water toevoegen aan deze bloem en je deeg is klaar.

Voedingswaarde

Per 100 g: Energie 1415 kj;Kilocalorieën 334 kcal;Vetten 0,7 g waarvan verzadigde vetten 0,3 g;Koolhydraten 76 g waarvan suikers 3,6 g;vezels 6,4 g;eiwitten 3 g;zout 1,3 g

Bereidingswijze

Voeg de ingrediënten voor het deeg samen, maar vermijd rechtstreeks contact tussen zout en gist. Kneed met de hand of in de broodmachine tot een homogeen deeg. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 15 minuten rusten. Rol het deeg uit met een deegrol tot de gewenste grootte. Vet pizzavormen of een bakplaat in en beleg met het pizzadeeg. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat 45 minuten rijzen op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor op 170 °C. Strijk de pizza in met olijfolie en laat 15 minuten bakken op 170 °C. Beleg de pizza met tomatensaus, kaas en andere ingrediënten naar keuze. Verhoog de oventemperatuur tot 200 °C. Bak de pizza nog 15 minuten op 200 °C tot de kaas gesmolten en de korst bruin is.

Ingrediënten

Ingrediënten: rijstbloem, aardappelzetmeel, tapiocameel, dextrose, antiklontermiddel: cellulose, verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose en johannesbroodpitmeel, zout.

Legale info

Kan sporen bevatten van soja.

Kenmerken

Type gebak & dessert Overige
Inhoud 400 g
EAN code 5411866966464

Jouw review