Bakmix voor glutenvrije pizza 400 g
- Voor glutenvrij pizzadeeg
- Italiaans recept
- Goed voor twee pizza's
Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.
Alles over product
Omschrijving
Voor een perfecte glutenvrije pizza volgens Italiaans recept. Alleen gist, zout, olijfolie en water toevoegen aan deze bloem en je deeg is klaar.
Voedingswaarde
Per 100 g: Energie 1415 kj;Kilocalorieën 334 kcal;Vetten 0,7 g waarvan verzadigde vetten 0,3 g;Koolhydraten 76 g waarvan suikers 3,6 g;vezels 6,4 g;eiwitten 3 g;zout 1,3 g
Bereidingswijze
Voeg de ingrediënten voor het deeg samen, maar vermijd rechtstreeks contact tussen zout en gist. Kneed met de hand of in de broodmachine tot een homogeen deeg. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 15 minuten rusten. Rol het deeg uit met een deegrol tot de gewenste grootte. Vet pizzavormen of een bakplaat in en beleg met het pizzadeeg. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat 45 minuten rijzen op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor op 170 °C. Strijk de pizza in met olijfolie en laat 15 minuten bakken op 170 °C. Beleg de pizza met tomatensaus, kaas en andere ingrediënten naar keuze. Verhoog de oventemperatuur tot 200 °C. Bak de pizza nog 15 minuten op 200 °C tot de kaas gesmolten en de korst bruin is.
Ingrediënten
Ingrediënten: rijstbloem, aardappelzetmeel, tapiocameel, dextrose, antiklontermiddel: cellulose, verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose en johannesbroodpitmeel, zout.
Legale info
Kan sporen bevatten van soja.
Kenmerken
Laat ons weten wat je van dit product vindt!