All-in broodmix sésanutbrood 2.5 kg
- Alleen water toevoegen
- Natuurlijke ingrediënten
- Bron van vezels
Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.
Alles over product
Omschrijving
Met de all-in sésanut mix van Aveve bak je stevig brood met sesamzaad en walnootstukjes. Heel lekker met hartig beleg of bij een kaasschotel. Deze bloem is voor vijf broden vol met vezels.
Voedingswaarde
Per 100 g: energie 1560 kJ / 371 kcal, vetten 9,4 g, waarvan verzadigde vetzuren 2,5 g, koolhydraten 54,0 g, waarvan suikers 3,6 g, vezels 6,3 g, eiwitten 13,7 g, zout 1,6 g.
Ingrediënten
TARWEbloem, HAVERzemelen, geroosterde TARWEzemelen, 5% walNOTEN, 3% geroosterd SESAMZAAD, dextrose, plantaardig vetpoeder (palm), droge gist, zout, geroosterde TARWEkiemen, natuurlijk gekaramelliseerde suiker, TARWEmoutmeel, meelverbeteraars: enzymen en ascorbinezuur.
Bereidingswijze
Bereiding in de broodmachine: Meet nauwkeurig de mix en het water af en giet de ingrediënten in de kuip. Kies een programma van 2 à 4 uur. Druk op 'Start'. Laat het brood na het eindsignaal uit de kuip glijden. Laat afkoelen op een rooster. Bereiding met de hand: Meet nauwkeurig de mix en het water af. Kneed 20 minuten tot een soepel deeg met de hand of met een broodbakmachine. Of kneed 10 minuten met een keukenrobot. Dek het deeg af met huishoudfolie. Laat 40 minuten rijzen op kamertemperatuur. Druk het deeg plat met de handen en geef het de vorm die je wil. Leg het in een ingevette bakvorm of op een bakplaat. Dek het deeg opnieuw af en laat rijzen op kamertemperatuur tot het volume verdubbeld is (ongeveer 40 minuten). Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak het brood ongeveer 30 minuten op 220 °C. Haal het uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.
Bewaaradvies
Bij voorkeur koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik!
Gebruiksadvies
Alleen water toevoegen en je broodje is gebakken. Puur natuur zalig en gezond!
Legale info
Kan sporen bevatten van andere glutenbevattende granen, soja, ei, melk, lupinen en kan sporen bevatten van andere noten.