Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

All-In broodmix met zonnebloempitten 2.5 kg

Merk: Aveve
  • Alleen water toevoegen en je broodje is gebakken
  • Puur natuur en zalig gezond
  • Met zonnebloempitten en gele stukjes maïs en lupine

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Alles over product

Omschrijving

Met de Aveve all-in zonnebloempitten mix voor brood bak je lichtbruin brood met zonnebloempitten en gele stukjes maïs en lupine. Bakken met de all-in-mix is een warm kunstje. Alleen water toevoegen aan deze bloem en de broodmachine doet de rest. Je brood lukt altijd, ook in de oven. Deze all-in-mix bevat enkel natuurlijke ingrediënten.

Gebruiksadvies

Alleen water toevoegen en je broodje is gebakken. Puur natuur en zalig gezond!

Ingrediënten

Ingrediënten: tarwebloem, 12% zonnebloempitten, roggebloem, 4% maïsgries, tarwegluten, roggezuurdesempoeder, dextrose, plantaardig vetpoeder (palm), roggemoutmeel, gerstemoutextract, sojabloem, droge gist, zout, 1% lupinen, tarwemoutmeel, meelverbeteraars: enzymen en ascorbinezuur.

Voedingswaarde

Per 100 g: Energie 1150 kj;Kilocalorieën 273 kcal;Vetten 7,2 g waarvan verzadigde vetten 1,7 g;Koolhydraten 39,3 g waarvan suikers 3,1 g;vezels 3 g;eiwitten 11 g;zout 1,1 g

Bewaaradvies

Bij voorkeur koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik!

Legale info

Kan sporen bevatten van andere glutenbevattende granen, ei, melk, sesamzaad en noten.

Bereidingswijze

Bereiding in de broodmachine: Meet nauwkeurig de mix en het water af en giet de ingrediënten in de kuip. Kies een programma van 2 à 4 uur. Druk op 'Start'. Laat het brood na het eindsignaal uit de kuip glijden. Laat afkoelen op een rooster. Bereiding met de hand: Meet nauwkeurig de mix en het water af. Kneed 20 minuten tot een soepel deeg met de hand of met een broodbakmachine. Of kneed 10 minuten met een keukenrobot. Dek het deeg af met huishoudfolie. Laat 40 minuten rijzen op kamertemperatuur. Druk het deeg plat met de handen en geef het de vorm die je wil. Leg het in een ingevette bakvorm of op een bakplaat. Dek het deeg opnieuw af en laat rijzen op kamertemperatuur tot het volume verdubbeld is (ongeveer 40 minuten). Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak het brood ongeveer 30 minuten op 220 °C. Haal het uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

Kenmerken

Allergenen Glutenbevattende granen
Inhoud 2.5 kg
Porties Voor vijf broden
Type brood All-in
EAN code 5411866958575
Artikelnummer 25000027