Witte gelatinebladen 20 g
- Voor de mooiste bakcreaties
- Twaalf blaadjes
- Ideaal voor desserts
Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.
Alles over product
Omschrijving
Heldere gelatineblaadjes voor het binden van verschillende gerechten zoals desserts en vruchtengelei.
Voedingswaarde
Per 100G: Energie 1450, 341kcal, Vetten 0,6, Koolhydraten 0,0g, Suikers 0,0g, Eiwitten 84g, Zout 1,5g
Ingrediënten
Varkensgelatine
Bewaaradvies
Koel en droog bewaren.
Gebruiksadvies
Het nodige aantal gelatineblaadjes één voor één in koud water leggen (ongeveer 5 min. laten weken). Blaadjes eruit nemen, uitknijpen en door de warme te geleren bereiding roeren tot de blaadjes zijn opgelost. Bij koude bereiding de uitgeknepen gelatine al roerend verwarmen tot de gelatine volledig is opgelost (niet koken). Laten afkoelen tot kamertemperatuur en al roerend toevoegen aan de vloeistof voordat de gelatine begint te binden. In de koelkast laten opstijven (minstens 2 uur).
Legale info
Bevat geen: Granen, Schaaldieren, Weekdieren, Eieren, Vis, Aardnoten, Sojabonen, Lupine, Melk, Lactose, Schaalvruchten, Selderij, Mosterd, Sesamzaad, Zwaveldioxide en sulfieten > 10mg/kg, Kip, Rundsvlees, geen andere dierlijke ingrediënten.