Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Witte gelatinebladen 20 g

  • Voor de mooiste bakcreaties
  • Twaalf blaadjes
  • Ideaal voor desserts

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

payment-icons

Alles over product

Omschrijving

Heldere gelatineblaadjes voor het binden van verschillende gerechten zoals desserts en vruchtengelei.

Voedingswaarde

Per 100G: Energie 1450, 341kcal, Vetten 0,6, Koolhydraten 0,0g, Suikers 0,0g, Eiwitten 84g, Zout 1,5g

Ingrediënten

Varkensgelatine

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren.

Gebruiksadvies

Het nodige aantal gelatineblaadjes één voor één in koud water leggen (ongeveer 5 min. laten weken). Blaadjes eruit nemen, uitknijpen en door de warme te geleren bereiding roeren tot de blaadjes zijn opgelost. Bij koude bereiding de uitgeknepen gelatine al roerend verwarmen tot de gelatine volledig is opgelost (niet koken). Laten afkoelen tot kamertemperatuur en al roerend toevoegen aan de vloeistof voordat de gelatine begint te binden. In de koelkast laten opstijven (minstens 2 uur).

Legale info

Bevat geen: Granen, Schaaldieren, Weekdieren, Eieren, Vis, Aardnoten, Sojabonen, Lupine, Melk, Lactose, Schaalvruchten, Selderij, Mosterd, Sesamzaad, Zwaveldioxide en sulfieten > 10mg/kg, Kip, Rundsvlees, geen andere dierlijke ingrediënten.

Kenmerken

Type gebakingrediënt Taartvulling & Afdekgelei
Inhoud 20 g
Lengte 9.5 cm
Breedte 0.3 cm
Hoogte 16 cm
EAN code 4000521741020