Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Bestrijdingsmiddel tegen ectoparasieten Mitestop start set met drukspuit 50 ml

Merk: BSI
  • Zonder insecticide
  • Werkt meteen
  • Met vlakstraaldop

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Alles over product

Omschrijving

Zeer doeltreffend bestrijdingsmiddel tegen typische ectoparasiet bij vogels zoals bloedluizen, vogelmijten en piepschuimkevers (kleine meelworm). MiteStop is een pesticidevrij, wateroplosbaar concentraat met fysische werking: het product met een gepatenteerde formulatie vormt een driedimensionaal net rondom de ectoparasiet en eventueel aanwezige eitjes. Hierdoor heeft MiteStop ook een interessante nevenwerking tegen vlooien en helpt het plagen voorkomen. Het verbetert de eiproductie en de algemene gezondheid van de vogels door het stressniveau en het risico op ziektes, veroorzaakt door ectoparasiet, te verminderen. MiteStop bevat geen insecticiden, is geur- en kleurloos en kan bovendien worden toegepast in aanwezigheid van vogels en eieren. MiteStop heeft een onmiddellijke werking. Deze verpakking bevat een kwalitatieve Epoca handdrukspuit met speciale dichtingen die compatibel zijn met MiteStop. Voor gebruik met andere producten de compatibiliteit vooraf nagaan. De spuit is voorzien van een vlakstraaldop voor economisch en evenredig gebruik van de oplossing, en is ook geschikt voor naad- en kierbehandelingen. De 360° functie zorgt ervoor dat de spuit werkt in elke positie, zoals ondersteboven. De spuit is ook voorzien van een overdruk- en ontluchtingssysteem aan de zijkant van de kop.

Gebruiksadvies

Alvorens te gebruiken, het etiket lezen.

Bewaaradvies

Buiten het bereik van kinderen houden.

Legale info

Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Inademing van nevel, damp, spuitnevel vermijden. Na het werken met dit product handen, onderarmen en gezicht grondig wassen. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Draag oogbescherming, beschermende handschoenen. NA INADEMING: de persoon in de frisse lucht brengen en ervoor zorgen dat deze gemakkelijk kan ademen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen. Gelekte/gemorste stof opruimen. een geautoriseerde afvalverwijderingsinstallatie afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval in overeenstemming met lokale, regionale, nationale en/of internationale regelgeving.

Kenmerken

Inhoud 50.0 ml
Lengte 140.0 mm
Breedte 240.0 mm
Hoogte 325.0 mm
Bijkomende informatie startset (+drukspuit 1,5l)
100% natuurlijk Nee
Type dier Vogel, Kip, Pluimvee
Toepassing verzorging Veren
Type verzorgingsproduct Verzorgingsproducten
Problematiek Bloedluizen, Vlooien
Soort behandeling Behandeling van de omgeving
Substantie Andere
EAN code 5420046644337
Artikelnummer 000000000015138503;000000000055001952