Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Openingsuren

Maandag 08:30 - 12:00 / 13:30 - 18:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag 08:30 - 12:00 / 13:30 - 18:30
Donderdag 08:30 - 12:00 / 13:30 - 18:30
Vrijdag 08:30 - 12:00 / 13:30 - 18:30
Zaterdag 08:30 - 12:00 / 13:30 - 18:00
Zondag Gesloten

Uitzonderlijke openingsuren

Zondag 21/07/2024: gesloten (Nationale Feestdag)

Naast de algemene service beschikt deze winkel over volgende diensten:

  • Duivenspeciaalzaak
  • Gasflessen
  • Serres (specialist)
  • Levende dieren - Kippen

Aveve_winkel_Scheldewindeke_outdoor
Aveve_winkel_Scheldewindeke_interior1
Aveve_winkel_Scheldewindeke_interior2
Aveve_winkel_Scheldewindeke_interior3

Aveve tuincentrum Scheldewindeke & dierenwinkel Scheldewindeke

Op zoek naar een Aveve in Scheldewindeke? Breng een bezoek aan Aveve tuincentrum Scheldewindeke & Aveve dierenwinkel Scheldewindeke. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder en inspireren je met onze uitgebreide selectie aan producten. Aveve dierenwinkel Scheldewindeke en Aveve tuincentrum Scheldewindeke bieden alles wat je nodig hebt voor tuinieren en huisdieren in één handige locatie.

Onze dierenwinkel Scheldewindeke is niet alleen gemakkelijk bereikbaar, maar ook goed gevuld met een gevarieerd assortiment producten. Of je nu op zoek bent naar de beste meststoffen voor jouw tuin, voeding voor jouw huisdier, of advies over welke planten het meest geschikt zijn voor jouw omgeving, onze ervaren medewerkers in onze dierenwinkel Scheldewindeke en ons tuincentrum Scheldewindeke staan altijd voor je klaar. We nemen de tijd om je professioneel advies en begeleiding te bieden, zodat je met vertrouwen jouw aankopen kunt doen.

Aveve tuincentrum Scheldewindeke is een waar paradijs voor tuinliefhebbers. Van zaden en tuingereedschap tot meststoffen en bestrijdingsmiddelen, we hebben alles wat je nodig hebt om je buitenruimte om te toveren tot een rustgevende oase. Onze deskundige medewerkers in tuincentrum Scheldewindeke kunnen je helpen bij het selecteren van de juiste planten voor jouw tuin, en we bieden een ruime keuze aan producten om je tuin gezond en weelderig te houden.

Voor huisdierbezitters is onze dierenwinkel Scheldewindeke een waar genoegen. Een huisdier is zoals een familielid, en daarom hebben we een uitgebreide selectie van hoogwaardige dierenvoeding, snacks en verzorgingsproducten in onze dierenwinkel Scheldewindeke.

Als je in Scheldewindeke woont, is er voldoende parkeergelegenheid bij onze dierenwinkel Scheldewindeke en tuincentrum Scheldewindeke. Verder zijn onze Aveve dierenwinkel Scheldewindeke en Aveve tuincentrum Scheldewindeke meer dan winkels; ze zijn een bron van kennis en ondersteuning voor iedereen die gepassioneerd is over tuinieren en huisdieren. Bezoek onze dierenwinkel Scheldewindeke en ons tuincentrum Scheldewindeke en ervaar zelf hoe wij je begeleiden van A tot Z voor jouw behoeften. We staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij het realiseren van jouw tuin- en huisdierdromen.

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met