Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 12:15 / 13:30 - 18:00
Woensdag 09:00 - 12:15 / 13:30 - 18:00
Donderdag 09:00 - 12:15 / 13:30 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 12:15 / 13:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Naast de algemene service beschikt deze winkel over volgende diensten:

  • Gasflessen
  • Wassen van paardendekens
  • Levende dieren - Kippen

Aveve Winkel Essen Zaakvoerder
Aveve_winkel_Essen_outdoor
Aveve_winkel_Essen_interior

Aveve tuincentrum Essen & dierenwinkel Essen

Op zoek naar een Aveve in Essen? Breng een bezoek aan Aveve tuincentrum Essen & Aveve dierenwinkel Essen. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder en inspireren je met onze uitgebreide selectie aan producten. Aveve dierenwinkel Essen en Aveve tuincentrum Essen bieden alles wat je nodig hebt voor tuinieren en huisdieren in één handige locatie.

Onze dierenwinkel Essen is niet alleen gemakkelijk bereikbaar, maar ook goed gevuld met een gevarieerd assortiment producten. Of je nu op zoek bent naar de beste meststoffen voor jouw tuin, voeding voor jouw huisdier, of advies over welke planten het meest geschikt zijn voor jouw omgeving, onze ervaren medewerkers in onze dierenwinkel Essen en ons tuincentrum Essen staan altijd voor je klaar. We nemen de tijd om je professioneel advies en begeleiding te bieden, zodat je met vertrouwen jouw aankopen kunt doen.

Aveve tuincentrum Essen is een waar paradijs voor tuinliefhebbers. Van zaden en tuingereedschap tot meststoffen en bestrijdingsmiddelen, we hebben alles wat je nodig hebt om je buitenruimte om te toveren tot een rustgevende oase. Onze deskundige medewerkers in tuincentrum Essen kunnen je helpen bij het selecteren van de juiste planten voor jouw tuin, en we bieden een ruime keuze aan producten om je tuin gezond en weelderig te houden.

Voor huisdierbezitters is onze dierenwinkel Essen een waar genoegen. Een huisdier is zoals een familielid, en daarom hebben we een uitgebreide selectie van hoogwaardige dierenvoeding, snacks en verzorgingsproducten in onze dierenwinkel Essen.

Als je in Essen woont, is er voldoende parkeergelegenheid bij onze dierenwinkel Essen en tuincentrum Essen. Verder zijn onze Aveve dierenwinkel Essen en Aveve tuincentrum Essen meer dan winkels; ze zijn een bron van kennis en ondersteuning voor iedereen die gepassioneerd is over tuinieren en huisdieren. Bezoek onze dierenwinkel Essen en ons tuincentrum Essen en ervaar zelf hoe wij je begeleiden van A tot Z voor jouw behoeften. We staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij het realiseren van jouw tuin- en huisdierdromen.

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met