Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Openingsuren

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Uitzonderlijke openingsuren

Zondag 21/07/2024: gesloten (Nationale Feestdag)

Naast de algemene service beschikt deze winkel over volgende diensten:

  • Duivenspeciaalzaak
  • Gasflessen
  • Serres (specialist)
  • Wassen van paardendekens
  • Levende dieren - Kippen
  • Afhaalpunt: PostNL

Aveve Winkel Binkom Zaakvoerder
Aveve_winkel_Binkom_outdoor
Aveve_winkel_Binkom_interior

Aveve tuincentrum Binkom & dierenwinkel Binkom

Op zoek naar een Aveve in Binkom? Breng een bezoek aan Aveve tuincentrum Binkom & Aveve dierenwinkel Binkom. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder en inspireren je met onze uitgebreide selectie aan producten. Aveve dierenwinkel Binkom en Aveve tuincentrum Binkom bieden alles wat je nodig hebt voor tuinieren en huisdieren in één handige locatie.

Onze dierenwinkel Binkom is niet alleen gemakkelijk bereikbaar, maar ook goed gevuld met een gevarieerd assortiment producten. Of je nu op zoek bent naar de beste meststoffen voor jouw tuin, voeding voor jouw huisdier, of advies over welke planten het meest geschikt zijn voor jouw omgeving, onze ervaren medewerkers in onze dierenwinkel Binkom en ons tuincentrum Binkom staan altijd voor je klaar. We nemen de tijd om je professioneel advies en begeleiding te bieden, zodat je met vertrouwen jouw aankopen kunt doen.

Aveve tuincentrum Binkom is een waar paradijs voor tuinliefhebbers. Van zaden en tuingereedschap tot meststoffen en bestrijdingsmiddelen, we hebben alles wat je nodig hebt om je buitenruimte om te toveren tot een rustgevende oase. Onze deskundige medewerkers in tuincentrum Binkom kunnen je helpen bij het selecteren van de juiste planten voor jouw tuin, en we bieden een ruime keuze aan producten om je tuin gezond en weelderig te houden.

Voor huisdierbezitters is onze dierenwinkel Binkom een waar genoegen. Een huisdier is zoals een familielid, en daarom hebben we een uitgebreide selectie van hoogwaardige dierenvoeding, snacks en verzorgingsproducten in onze dierenwinkel Binkom.

Als je in Binkom woont, is er voldoende parkeergelegenheid bij onze dierenwinkel Binkom en tuincentrum Binkom. Verder zijn onze Aveve dierenwinkel Binkom en Aveve tuincentrum Binkom meer dan winkels; ze zijn een bron van kennis en ondersteuning voor iedereen die gepassioneerd is over tuinieren en huisdieren. Bezoek onze dierenwinkel Binkom en ons tuincentrum Binkom en ervaar zelf hoe wij je begeleiden van A tot Z voor jouw behoeften. We staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij het realiseren van jouw tuin- en huisdierdromen.

Actievoorwaarden

Actie geldig van tot en met