Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Druksproeier drukspuit plus 5 l

Merk: Gardena
  • Slimme bediening door extra opening
  • Ergonomische bediening
  • Praktische uitrusting

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Betaalbaar met Ecocheques

Alles over product

Omschrijving

Als je nauwkeurig struiken, bomen of andere planten wilt bewateren, is de drukspuit 5 liter Plus van GARDENA een zeer goede keuze. Deze spuit biedt tal van handige functies die je helpen uw planten te benevelen. Je vindt een tweede opening met geïntegreerde maatdop op het reservoir. Met deze opening kan je de spuitfles gemakkelijk vullen, insecticiden afmeten en de spuitfles na gebruik legen.

Voordat je begint met spuiten, bouw je druk op in het reservoir door de brede D-handgreep omhoog en omlaag te pompen. De voeten zorgen dat de spuitfles tijdens het gebruik stevig staat. Dankzij de kijkstrook weet je altijd hoeveel vloeistof er nog in het reservoir zit. De drukspuit is uitgerust met een tweede handgreep die helpt bij het optillen en vervoeren. Dankzij de gevoerde draagbanden rust de drukspuit comfortabel op uw schouder.

De telescopische spuitlans met gebogen mondstuk heeft een groot bereik en biedt flexibel gebruik. Gebruik de verschillende instellingen van de onder een hoek geplaatste broes voor verschillende soorten sproeiberegening. je kan kiezen tussen een sproeikop en een vernevelaarkop. Bovendien is er een platte broes beschikbaar voor nauwkeurig werken op smalle plekken. De tweede handgreep heeft ook een handige slanghaspel, zodat je de slang na gebruik om de handgreep kan wikkelen. De drukspuit wordt ook geleverd met een nylon filter als accessoire, wat ervoor zorgt dat je zelfgemaakte mengsels voor de verzorging van planten kan zeven.

Kenmerken

Kleur detail Zwart
Inhoud 5.0 l
Materiaal Kunststof
Toepassing druksproeier Ziektebestrijding, Onkruidbestrijding
Type druksproeier Rug, Hand
EAN code 4078500052467
Artikelnummer 15112896