Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Druksproeier rugsproeier pro 16 l

Merk: Aveve
  • Transparante niveau-indicatie
  • Drukregelaar
  • Regelbare spuitkop

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Betaalbaar met Ecocheques

Alles over product

Omschrijving

Deze rugspuit is gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit. Uitsluitend ontworpen om fytosanitaire producten en tuinproducten zoals herbiciden, insecticiden en fungiciden toe te passen. Via de drukregelaar kun je de druk instellen op 1,5 tot 3 bar en op vrije uitlaat. Aansluiten van accessoires is mogelijk. De rugspuit is uitgerust met een regelbare spuitkop, metalen handvat en voorzien van extra set spuitdoppen.

Gebruiksadvies

Na elk gebruik de verstuiver drukvrij maken. Reinig vervolgens het reservoir en de rest van de componenten (mondstuk, filter, ...) met water. Als het mondstuk of de filter verstopt zit, deze reinigen met water en geen metalen voorwerpen gebruiken. Om de levensduur van de voegen te verlengen, geregeld een paar druppeltjes olie op de delen in beweging aanbrengen. Bij vastgelopen handvat en/of vuile filter, de knop losmaken. De filter naar buiten trekken, reinigen, de voegen invetten en monteren.

Kenmerken

Kleur detail Wit
Inhoud 16.0 l
Materiaal Kunststof
Toepassing druksproeier Bevochtiging
Type druksproeier Hand
EAN code 5411866636169
Artikelnummer 15040012