Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Feromooncapsules tegen paardenkastanjemineermot 100 m²

Merk: DCM
  • Bevat vier capsules
  • Dit is een prepaid product: bij de betaling in de winkel geef je je adres op zodat het thuis geleverd kan worden.
  • Voldoende voor één jaar

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Betaalbaar met Ecocheques

Alles over product

Omschrijving

Deze speciale feromooncapsules dienen voor het vangen en monitoren van de paardenkastanjemineermot. Gebruik de capsules in combinatie met de DCM mottenval. Installeer de val met feromooncapsule rond half april. De vier capsules zijn voldoende voor een jaar.

Gebruiksadvies

Installeer uiterlijk half april de DCM Mottenval. Eén feromooncapsule in combinatie met de DCM Mottenval is goed voor ongeveer 100 m² of voor een boom met een kruindiameter van max. 12 m. Let op dat u niet met uw vingers aan de feromooncapsules komt. Door de minste aanraking hangt er feromoon aan handen of vingers en kan u onbewust op alle later aangeraakte materialen een geurspoor achterlaten. Scheur daarom het zakje open en schudt er één dispenser uit in het daarvoor voorziene korfje bovenaan de val. De dispensers kunnen in elkaar geschoven geraken in de verpakking. Kijk dus goed na dat je er maar één uit de verpakking haalt per val! Hersluit de verpakking en bewaar de overige feromonen.
Doe onderaan in de val een beetje water (max. 5 cm) met een druppeltje zeep zodat deze kleine motjes niet kunnen ontsnappen vóór dat je ze kan tellen. Hang de val bij voorkeur onderaan in de kruin van de paardenkastanje. Vervang om de 6 weken de feromooncapsule (start midden april met de eerste capsule, 4 capsules voor drie generaties motjes).
Verwijder en vernietig afgevallen bladeren. Zo vermindert u de schade in het volgende jaar door motten van overwinterende poppen.

Bewaaradvies

De resterende feromoondispensers kan u bewaren in de diepvries of in de koelkast.

Kenmerken

Formulering Natuurlijke bestrijding
Inhoud 100.0 m²
Lengte 3.0 mm
Breedte 15.0 mm
Hoogte 3.0 mm
Samenstelling Prepaid doos
Te behandelen probleem Natuurlijke bestrijding
EAN code 5413448130706
Artikelnummer 15034017