Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Lokaaspasta Generation Pat 150 g

Merk: Aveve
  • Tegen moeilijk te bestrijden ongedierte
  • Supersnel en superkrachtig
  • Op basis van difethialone

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Betaalbaar met Ecocheques

Alles over product

Omschrijving

Gebruiksklaar lokaas voor de bestrijding van ratten en muizen. Dankzij het oliehoudend en deegachtig karakter van de pasta en de krachtige werkzame stof (difethialone) wordt het lokaas makkelijk opgenomen door de knaagdieren en is tegelijkertijd uiterst efficiënt. Dit resulteert in een bestrijding die vaak sneller en doeltreffender is dan bij traditionele rodenticiden, zelfs bij aanwezigheid van andere voedselbronnen en bij zware aantasting. Uitsluitend te gebruiken in verzegelde lokaasdozen.

Gebruiksadvies

Tip: Vermijd dat ratten of muizen resistent worden tegen een product! Wissel daarom regelmatig af met een ander bestrijdingsmiddel met een andere actieve stof.

Bewaaradvies

Vorstvrij bewaren

Legale info

Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Bij onwel voelen een arts raadplegen. Inhoud en verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval in overeenstemming met lokale, regionale, nationale en/of internationale regelgeving.

Kenmerken

Inhoud 150.0 g
Lengte 42.0 mm
Breedte 115.0 mm
Hoogte 42.0 mm
Samenstelling 0,0025% difethialon
Soort afweermiddel Pastalokaas
Toepassingsgebied ongediertebestrijding Rond de woning
EAN code 5411866649749
Artikelnummer 15042236