Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Sodakristallen 1.25 kg

Merk: Forever
  • Multifunctioneel
  • Aangename geur
  • Geconcentreerd

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Alles over product

Omschrijving

Sodakristallen verwijderen alle soorten vlekken op de meeste ondergronden. Ze zijn heel geconcentreerd en dus zeer economisch in gebruik. Ze laten een aangename geur na in uw huis!

Gebruiksadvies

Vloeren en muren : Om vloeren, muren en sanitair te reinigen : 100 tot 150gr sodakristallen oplossen in 1L water. Wrijven en goed spoelen in zuiver water.

Afwas : Voor een glanzende afwas : 15gr sodakristallen oplossen in 1L warm water, afwassen, daarna spoelen met zuiver water.

Huishoudapparaten : Om vuile oppervlakken te ontvetten (kookplaten, dampkappen, roosters, vuilbakken, ...) : sodakristallen (200gr/emmer) oplossen, op de vlekken wrijven, in zuiver water spoelen en met een doek droog wrijven.

Afvoer : Om de leidingen van gootstenen en lavabos te ontstoppen, en ook zeep, vet, haar en voedingsresten te verwijderen : sodakristallen (100 tot 150gr/liter) in kokend water oplossen en door de afvoer gieten.

Glas : Doen glas glanzen (glazen, vazen, karaffen, ...) : 50 tot 100gr sodakristallen oplossen in warm water. De voorwerpen vullen. Enkele uren later inwerken en daarna met zuiver water spoelen.

Aanbevelingen : Bij de uitvoering van uw werken zorg er altijd voor, dat de plaatsen, die niet gereinigd moeten worden, beschermd zijn. Bij het afwassen van de muren wordt aanbevolen te werken van onder naar boven. Zo vermijdt u strepen. Tegen vocht, vorst en warmte beschermen. Niet in kontakt komen met aluminium.

Gebruiksaanwijzing : Altijd een proef doen op een klein oppervlak vooraleer te beginnen met de reiniging. Niet gebruiken op gevoelige oppervlakken zoals inlegwerk, ornementen, eik, kastanje,... De hierboven vermelde doseringen dienen beschouwd te worden als vrijblijvende informatie en behoren niet tot onze verantwoordelijkheid.

Legale info

Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

Kenmerken

Formulering onderhoudsproduct Korrel/granulaat
Inhoud 1.25 kg
Toepassingsgebied onderhoudsproduct Badkamer, Garage, Tuin en terras, Keuken, Leefruimte, Toilet
Soort onderhoudsproduct drogisterij Reinigers
EAN code 5400191807955
Artikelnummer 15032352