Thuisgeleverd binnen 1 tot 3 werkdagen Gratis verzending vanaf € 49 (tot 59 kg)* Gratis retourneren Ophalen in > 200 winkels

Pindasilo uit plastic

  • Extra veel energie voor onze tuinbezoekers
  • Voeder gevarieerd: beperk deegwaren en voorzie ook granen, nootjes of zelfs appels
  • Om heerlijk calorierijk vogelvoer overal op te hangen

Dit product is jammer genoeg niet online verkrijgbaar. Ontdek het in jouw dichtstbijzijnde Aveve-winkel.

Betaalbaar met Ecocheques

Alles over product

Omschrijving

Deze pindasilo is speciaal ontworpen zodat het voor de vogel onmogelijk is de gehele pinda eruit te halen zoals bij pindanetjes. Dankzij deze silo worden er kleine stukjes van de pinda gepikt waardoor de vogel niet kan stikken in een te groot stuk pinda, wat bij jonge vogels regelmatig voorkomt. Met deze silo kan je de vogels het gehele jaar door veilig pinda’s voeren. Deze pindasilo is eenvoudig op te hangen aan een tak of haak. Ideaal voor in een kleine tuin of op het balkon.

Gebruiksadvies

De winter is de meest aangewezen periode om de vogels in je tuin te voederen. Insecten verdwijnen onder de grond. Bessen zijn geplukt. Regen en sneeuw maken het moeilijk om zaden te vinden. Bovendien zijn de dagen korter en is er dus minder tijd om voedsel te zoeken. Onze tuinvrienden vinden een pak minder voedsel, terwijl ze nu juist extra veel energie nodig hebben om hun lichaamstemperatuur op peil te houden. Van december tot april voorzie je vetrijke producten (vetbollen, pindaslingers, pindakaas, halve kokosnoten …) en mag je voedertafel goed gevuld zijn.

Kenmerken

Inhoud 1.0 st
Lengte 26.0 cm
Duurzaamheid Nee
Subtype accessoires tuinbewoners Andere voedersystemen
Type accessoires tuinbewoners Voedersystemen
Type tuinbewoners Tuinvogels
Gamma snacks en voeding 4-seizoenen
Materiaal Kunststof
EAN code 5411866614235
Artikelnummer 15032846